Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lëtzebuerg
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9024
Lëtzebuerg Costa Rica
Kirchberg :) Tactiek 5-3-2 (1.0)
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
69.7 gemiddelde waardering 64
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Pitel passt de bal met de wreef. Hoscheid geeft een lange en hoge pass. Flammang is nu in balbezit. Flammang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg - Costa Rica 1:0

6e minuut.
Pitel passt de bal in één keer door. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafuente begaat een overtreding. Villafuente krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Friob is nu in balbezit. Friob passt de bal zonder na te denken. Hoscheid is nu in balbezit. Hoscheid geeft een hoge lob. Marson krijgt zijn hoofd ertegen. Gonzalin Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pitel rent richting de bal. Pitel passt de bal zonder na te denken. Villafuente is nu in balbezit. Flammang verovert de bal door een tackle van achteren. Flammang draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago onderschept slim de pass. Buitrago geeft een hoge lob. Moya maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lëtzebuerg - Costa Rica 1:1

40e minuut.
Pitel passt de bal zonder na te denken. Hoscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoscheid roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hoscheid kan niet meer verder spelen. Pütz komt het veld opgelopen. Pütz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flammang maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg 46%, Costa Rica 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lëtzebuerg - Costa Rica 1:1

58e minuut.
Villafuente met een sublieme pass. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez speelt de bal door. Moya rent richting de bal. Moya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg - Costa Rica 1:2

68e minuut.
Pitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitel passt de bal in één keer door. Villafuente rent richting de bal. Flammang onderschept slim de pass. Flammang haalt uit met een fantastische trap. Gonzalin Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Brachtenbach is nu in balbezit. Moya rent richting de bal. Moya passt de bal zonder na te denken. Mahoney rent richting de bal. Mahoney haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg - Costa Rica 1:3

72e minuut.
Dixon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg 60%, Costa Rica 40%.
Lëtzebuerg - Costa Rica 1:3