Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: şemşikspor Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2070
şemşikspor TRON
eyopp Tactiek 442
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
30 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 41.7
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
solid Verdedigen average


2e minuut.
Antipa rent richting de bal. Durán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antipa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bazaev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Antipa maakt een snoekduik en kopt de bal. Błażejczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Peña geeft een hoge lob. Erkan kopt de bal weg. Antipa rent richting de bal. Antipa draait met de bal, schiet en ... Błażejczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 1:0

5e minuut.
Monego speelt de bal door. Erkan is nu in balbezit. Erkan passt de bal zonder na te denken. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel. Błażejczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ungureanu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Enüstün geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antipa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 2:0

6e minuut.
Pinga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enüstün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Daar is Enüstün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enüstün geeft de bal voor. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 3:0

17e minuut.
Segura rent richting de bal. Segura probeert naar een medespeler te passen. Łądka met een sublieme pass. Begines rent richting de bal. Begines schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Erkan speelt de bal door. Karabín is nu in balbezit. Karabín passt de bal met de wreef. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 4:0

31e minuut.
Sorgun geeft een lange en hoge pass. Peña kopt de bal weg. Klungelig pakt Scânteianu de bal. Antipa is nu in balbezit. Antipa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Segura kopt de bal weg. Monego rent richting de bal. Monego geeft een hoge lob. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Segovia verovert de bal door een tackle van achteren. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Enüstün probeert naar een medespeler te passen. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 5:0

43e minuut.
Lo Gatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Gatto speelt de bal door. Klungelig pakt Begines de bal. Begines schiet op doel. Gilanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 5:1

45e minuut.
Enüstün met een sublieme pass. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu passt de bal in één keer door. Antipa is nu in balbezit. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Błażejczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 45%, TRON 55%.
şemşikspor - TRON 6:1

46e minuut.
Ascione komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Segovia heeft problemen om de bal te vangen. Enüstün onderschept slim de pass. Enüstün probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ungureanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antipa heeft problemen om de bal te vangen. Antipa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Karabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabín passt de bal in één keer door. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu schiet op doel. Błażejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 7:1

52e minuut.
Segovia is nu in balbezit. Tekerlekçi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Segovia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lo Gatto met een snel genomen vrije trap. Begines springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Karabín rent richting de bal. Met opzet legt Sorgun zijn tegenspeler op de grond. Karabín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bazaev met een snel genomen vrije trap. Antipa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Peña de bal onder controle te krijgen. Pinga is nu in balbezit. Enüstün verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. Błażejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Scânteianu kopt de bal weg. Erkan is nu in balbezit. Erkan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Antipa de bal. Antipa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 8:1

56e minuut.
Scânteianu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enüstün met een snelle inworp. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 9:1

62e minuut.
Klungelig pakt Segovia de bal. Bazaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazaev geeft de bal voor. Antipa rent richting de bal. Antipa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 10:1

63e minuut.
Scânteianu geeft de bal voor. Begines probeert de bal aan de voet te houden. Şahinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines onderschept slim de pass. Begines draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Erkan is nu in balbezit. Erkan passt de bal in één keer door. Antipa rent richting de bal. Antipa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Erkan is nu in balbezit. Erkan speelt de bal door. Karabín met een sublieme pass. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Błażejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ungureanu heeft problemen om de bal te vangen. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa passt de bal met de wreef. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 11:1

78e minuut.
Antipa kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinga de bal. Ungureanu rent richting de bal. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. Błażejczyk bokst de bal weg.

81e minuut.
Karabín passt de bal met de wreef. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa rent richting de bal. Antipa draait met de bal, schiet en ... Błażejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - TRON 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 29%, TRON 71%.
şemşikspor - TRON 12:1