Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Allianz Stadium
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4867
KS Stawiszyn F.C. Warsaw Bródno
Viking Tactiek BYB
60% Balbezit 40%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 29.5
redelijk Schieten matig
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Podraza verovert de bal door een tackle van achteren. Podraza geeft de bal voor. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków draait met de bal, schiet en ... Zeman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - F.C. Warsaw Bródno 1:0

4e minuut.
Malaluan passt de bal in één keer door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farvacques krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Podraza passt de bal met de wreef. Waśków heeft problemen om de bal te vangen. Trică speelt de bal door. Farvacques rent richting de bal. Farvacques schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fontenelle is nu in balbezit. Galetto onderschept slim de pass. Galetto passt de bal met de wreef. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Waśków onderschept slim de pass. Galetto rent richting de bal. Galetto passt de bal zonder na te denken. Farvacques rent richting de bal. Farvacques schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gorzejewski passt de bal met de wreef. Podraza is nu in balbezit. Podraza probeert naar een medespeler te passen. Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Galetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques rent richting de bal. Galetto is nu in balbezit. Galetto haalt uit met een fantastische trap. Zeman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - F.C. Warsaw Bródno 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 42%, F.C. Warsaw Bródno 58%.
KS Stawiszyn - F.C. Warsaw Bródno 2:0

60e minuut.
Galetto geeft de bal voor. Klungelig pakt Waśków de bal. Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Galetto passt de bal zonder na te denken. Gorzejewski is nu in balbezit. Gorzejewski speelt de bal door. Waśków rent richting de bal. Waśków schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Gazdag probeert de bal aan de voet te houden. Harvey geeft de bal voor. Gazdag kopt de bal weg. Farvacques rent richting de bal. Farvacques haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Galetto probeert naar een medespeler te passen. Waśków rent richting de bal. Farvacques is nu in balbezit. Farvacques schiet op doel. Zeman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 44%, F.C. Warsaw Bródno 56%.
KS Stawiszyn - F.C. Warsaw Bródno 2:0