Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: WW Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2294
Wild Warriors Iowa Wolf Pack
NEWERA edit 1 Tactiek 532
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 28.4
goed Schieten waardeloos
solide Passen redelijk
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Ribas geeft de bal voor. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Produkin passt de bal met de wreef. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Iowa Wolf Pack 1:0

9e minuut.
Tatu passt de bal met de wreef. Costanzo heeft problemen om de bal te vangen. Costanzo geeft de bal voor. Atkın is nu in balbezit. Atkın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costanzo met een snelle inworp. Atkın rent richting de bal. Atkın geeft een lange en hoge pass. Produkin springt en kopt de bal. Gerstenhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Costanzo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tatu de bal. Tatu speelt de bal door. Produkin rent richting de bal. Produkin draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber bokst de bal weg.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tatu zal de hoekschop nemen. Costanzo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Produkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Produkin draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Produkin rent richting de bal. Franci rent richting de bal. Produkin verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Atkın passt de bal zonder na te denken. Bagrowski met een sublieme pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tatu is nu in balbezit. Tatu probeert naar een medespeler te passen. Produkin rent richting de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Costanzo kopt de bal weg. Castillo rent richting de bal. Polewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Polewicz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Castillo schiet op doel. Gerstenhuber speelt de bal door. Ríos kopt de bal weg. Produkin rent richting de bal. Produkin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atkın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Iowa Wolf Pack 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 25%, Iowa Wolf Pack 75%.
Wild Warriors - Iowa Wolf Pack 2:0

53e minuut.
Atkın rent richting de bal. Atkın met een sublieme pass. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Produkin schiet op doel. Gerstenhuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gerstenhuber met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Costanzo de bal. Costanzo passt de bal zonder na te denken. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Sýs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagrowski rent richting de bal. Bagrowski probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Produkin passt de bal in één keer door. Castillo is nu in balbezit. Stalev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Costanzo komt bij de bal en schiet. Paal! Gerstenhuber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ríos met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Tatu de bal onder controle te krijgen. Costanzo probeert naar een medespeler te passen. Produkin rent richting de bal. Produkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Produkin passt de bal zonder na te denken. Tatu met een sublieme pass. Costanzo speelt de bal door. Daar is Atkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atkın geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın passt de bal met de wreef. Produkin rent richting de bal. Produkin schiet op doel. Franci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerstenhuber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costanzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatu speelt de bal door. Produkin is nu in balbezit. Produkin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Tatu geeft een hoge lob. Daar is Tsarukyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Produkin heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Costanzo heeft problemen om de bal te vangen. Costanzo passt de bal met de wreef. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın geeft een lange en hoge pass. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 14%, Iowa Wolf Pack 86%.
Wild Warriors - Iowa Wolf Pack 2:0