Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Real Sbandati Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3724
Real Sbandati F.C Reginna
Ciure1 Tactiek Miccio noob
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 6
52.5 gemiddelde waardering 40
solide Schieten matig
goed Passen matig
uitstekend Verdedigen redelijk


5e minuut.
Rogozneanu probeert naar een medespeler te passen. Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meda. Meda krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux speelt de bal door. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bórquez verovert de bal door een tackle van achteren. Bórquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Cepero passt de bal met de wreef. Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

10e minuut.
Klungelig pakt Brontini de bal. Rogozneanu speelt de bal door. Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković is nu in balbezit. Leković draait met de bal, schiet en ... Brandovardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sbandati - F.C Reginna 1:0

13e minuut.
Cepero met een snelle inworp. Bórquez is nu in balbezit. Bórquez geeft een hoge lob. Leković maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Slamka geeft een lange en hoge pass. Leković rent richting de bal. Leković passt de bal in één keer door. von Holtei heeft problemen om de bal te vangen. von Holtei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cepero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leković de bal. Bórquez rent richting de bal. von Holtei rent richting de bal. von Holtei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Leković rent richting de bal. Rivetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leković legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Brandovardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sbandati - F.C Reginna 2:0

42e minuut.
Mâţea rent richting de bal. Meccia probeert naar een medespeler te passen. Leković is nu in balbezit. Leković schiet op doel. Brandovardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sbandati - F.C Reginna 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sbandati 28%, F.C Reginna 72%.
Real Sbandati - F.C Reginna 3:0

47e minuut.
Bórquez rent richting de bal. Orsino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bórquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cepero met een snel genomen vrije trap. Meccia rent richting de bal. Meccia draait met de bal, schiet en ... Brandovardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sbandati - F.C Reginna 4:0

67e minuut.
Bórquez met een sublieme pass. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei passt de bal met de wreef. Bórquez is nu in balbezit. Bórquez haalt uit met een fantastische trap. Brandovardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rogozneanu rent richting de bal. Rogozneanu geeft een hoge lob. Brontini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. von Holtei rent richting de bal. von Holtei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Paciulli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slamka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković geeft een lange en hoge pass. Brandovardi bokst de bal weg.

83e minuut.
Bórquez rent richting de bal. Bórquez geeft een hoge lob. Leković rent richting de bal. Ledoux is nu in balbezit. Ledoux haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rogozneanu speelt de bal door. von Holtei rent richting de bal. von Holtei passt de bal met de wreef. Leković rent richting de bal. Leković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sbandati 24%, F.C Reginna 76%.
Real Sbandati - F.C Reginna 4:0