Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Domky Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7271
FC Gejza 1.FC Hrachovina
QQQ Tactiek pokus
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.5 gemiddelde waardering 42.1
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Nozdra speelt de bal door. Daar is Koníř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koníř met een sublieme pass. Taribello bereikt de bal nog maar net als eerste. Taribello draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Včelička geeft een lange en hoge pass. Dobiáš kopt de bal weg. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - 1.FC Hrachovina 0:1

27e minuut.
Veleba rent richting de bal. Veleba met een sublieme pass. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ... Vampola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Lupjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupjan geeft een lange en hoge pass. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach haalt uit met een fantastische trap. Vampola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - 1.FC Hrachovina 0:2

42e minuut.
Veleba probeert naar een medespeler te passen. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš passt de bal in één keer door. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 50%, 1.FC Hrachovina 50%.
FC Gejza - 1.FC Hrachovina 0:2

46e minuut.
Taribello speelt de bal door. Born rent richting de bal. Born probeert naar een medespeler te passen. Voják bereikt de bal nog maar net als eerste. Voják draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Nozdra kopt de bal weg. Daar is Koníř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uviďál tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uviďál krijgt een gele kaart. Koníř raakt geblesseerd tijdens het duel. Nozdra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Nežárka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cach is nu in balbezit. Cach draait met de bal, schiet en ... Vampola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Douše geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odehnal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Selassie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rosol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosol geeft een hoge lob. Koníř probeert de bal met de borst te controleren. Odehnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Odehnal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Selassie rent richting de bal. Selassie met een sublieme pass. Voják rent richting de bal. Voják haalt uit met een fantastische trap. Klevenhusen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - 1.FC Hrachovina 1:2

63e minuut.
Koníř is nu in balbezit. Koníř passt de bal zonder na te denken. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ... Vampola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - 1.FC Hrachovina 1:3

72e minuut.
Rosol is nu in balbezit. Born onderschept slim de pass. Born geeft een hoge lob. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach haalt uit met een fantastische trap. Vampola bokst de bal weg.

83e minuut.
Bartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartek geeft een lange en hoge pass. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Taribello kopt de bal weg. Koníř bereikt de bal nog maar net als eerste. Koníř passt de bal zonder na te denken. Cach is nu in balbezit. Cach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - 1.FC Hrachovina 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 44%, 1.FC Hrachovina 56%.
FC Gejza - 1.FC Hrachovina 1:4