Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VIOLET Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7118
V Smashers
m1 Tactiek Bursucel o ia pe
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten very good
good Passen average
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Fernández Rebollo rent richting de bal. Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Proteasa passt de bal met de wreef. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arsenie geeft de bal voor. Rzeczycki controleert de bal met de borst. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Smashers 1:0

21e minuut.
Proteasa speelt de bal door. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu passt de bal zonder na te denken. Blejan rent richting de bal. Blejan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beteringhe rent richting de bal. Herghelegiu onderschept slim de pass. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Floricioiu geeft een lange en hoge pass. Rolando rent richting de bal. Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Smashers 2:0

31e minuut.
Proteasa met een sublieme pass. Arsenie rent richting de bal. Arsenie passt de bal met de wreef. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa passt de bal met de wreef. Arsenie heeft problemen om de bal te vangen. Arsenie geeft de bal voor. Blejan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Smashers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 39%, Smashers 61%.
V - Smashers 3:0

59e minuut.
Arsenie is nu in balbezit. Lenčák onderschept slim de pass. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie geeft een hoge lob. Todon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Fernández Rebollo met een snelle inworp. Daar is Azadvətən, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azadvətən geeft de bal voor. Parască rent richting de bal. Parască haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Blejan rent richting de bal. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan verovert de bal door een tackle van achteren. Blejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Smashers 4:0

74e minuut.
Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu onderschept slim de pass. Floricioiu geeft een hoge lob. Blejan rent richting de bal. Blejan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 50%, Smashers 50%.
V - Smashers 4:0