Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:39
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Skarland Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2173
FC Skarland Lion Team
New Tactics 1.0 Tactiek 352
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 27.6
weak Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen poor


4e minuut.
Lubański passt de bal zonder na te denken. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzia verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzia draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Lion Team 1:0

20e minuut.
Love verovert de bal door een tackle van achteren. Love geeft een lange en hoge pass. Lubański kopt de bal weg. Stopka kan de bal niet met de borst controleren. Stopka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubański probeert naar een medespeler te passen. Kędzia rent richting de bal. Kędzia draait met de bal, schiet en ... Bankowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zdyb zal de hoekschop nemen. Love krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Lion Team 2:0

36e minuut.
Kołomyjski rent richting de bal. Jakuczun verovert de bal door een tackle van achteren. Jakuczun speelt de bal door. Stopka is nu in balbezit. Stopka draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun onderschept slim de pass. Jakuczun geeft een lange en hoge pass. Stopka is nu in balbezit. Stopka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 33%, Lion Team 67%.
FC Skarland - Lion Team 2:0

53e minuut.
Jaskółka is nu in balbezit. Jaskółka probeert naar een medespeler te passen. Lubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Love passt de bal in één keer door. Zdyb rent richting de bal. Zdyb met een sublieme pass. Stopka is nu in balbezit. Stopka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyb verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyb passt de bal in één keer door. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dyluś kopt de bal weg. Jaskółka is nu in balbezit. Met opzet legt Kapica zijn tegenspeler op de grond. Kapica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 31%, Lion Team 69%.
FC Skarland - Lion Team 2:0