Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 17:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Brasil Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20441
Brasil Argentina
stylówka Tactiek S C 3ATTAR - 5C
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
84.1 gemiddelde waardering 80.3
brilliant Schieten outstanding
incredible Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diniz met de inworp. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches geeft een lange en hoge pass. Repeteco springt en kopt de bal. Olrlandini bokst de bal weg. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturburu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Proença is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Proença legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Olrlandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Argentina 1:0

4e minuut.
Vella met een sublieme pass. Marchetti rent richting de bal. Marchetti passt de bal met de wreef. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco draait met de bal, schiet en ... Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Diniz rent richting de bal. Diniz passt de bal in één keer door. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches geeft een hoge lob. Olrlandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Modarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemuy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diniz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanches zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sanches is nu in balbezit. Sanches met een sublieme pass. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft een hoge lob. Repeteco krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Bordaisco is nu in balbezit. Bordaisco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Balela de bal onder controle te krijgen. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel. Rousseff bokst de bal weg. Lua probeert de bal met de borst te controleren. Kolonisky speelt de bal door. Giesso rent richting de bal. Rousseff bokst de bal weg. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasil - Argentina 1:1

39e minuut.
Diniz met een sublieme pass. Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho passt de bal in één keer door. Proença rent richting de bal. Proença schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Proença probeert naar een medespeler te passen. Ramalho rent richting de bal. Ramalho passt de bal zonder na te denken. Repeteco rent richting de bal. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Olrlandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Repeteco rent richting de bal. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco onderschept slim de pass. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iturburu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diniz neemt de hoekschop. Proença krijgt zijn hoofd ertegen. Iturburu kan de bal niet met de borst controleren. Olrlandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 35%, Argentina 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brasil - Argentina 1:1

48e minuut.
Lemuy verovert de bal door een tackle van achteren. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marchetti. Marchetti krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Sanches rent richting de bal. Lemos onderschept slim de pass. Lemos geeft een lange en hoge pass. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocampo komt het veld opgelopen. Duque komt het veld opgelopen. Daia komt het veld opgelopen. Rolim komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pagés rent richting de bal. Rossato verovert de bal door een tackle van achteren. Rossato geeft een lange en hoge pass. Daia rent richting de bal. Daia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Duque geeft een hoge lob. Rolim kopt de bal weg. Daar is Marchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daia verovert de bal door een tackle van achteren. Daia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Duque speelt de bal door. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim passt de bal zonder na te denken. Daia is nu in balbezit. Daia draait met de bal, schiet en ... Olrlandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 36%, Argentina 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brasil - Argentina 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Ramalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim onderschept slim de pass. Rolim geeft een lange en hoge pass. Daia springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

104e minuut.
Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Daia de bal. Daia haalt uit met een fantastische trap. Olrlandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Argentina 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 29%, Argentina 71%.
Brasil - Argentina 2:1

117e minuut.
Modarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Modarelli geeft een lange en hoge pass. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky schiet op doel. Rousseff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasil - Argentina 2:2

117e minuut.
Díaz komt het veld opgelopen. Aruni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 37%, Argentina 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brasil - Argentina 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Giesso neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Argentina 2:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Daia neemt zijn aanloop. Olrlandini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasil - Argentina 3:3
---
Bordaisco legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rousseff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Argentina 3:4
---
Rolim kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasil - Argentina 4:4
---
Kolonisky neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rousseff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Argentina 4:5
---
Ramalho neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasil - Argentina 5:5
---
Díaz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Ocampo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Olrlandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Aruni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Duque kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Argentina 6:5
---