Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5920
Dinamo B.K. florinela
535 Tactiek Florent final
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
54.4 gemiddelde waardering 46.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


11e minuut.
Bjelobrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelobrković geeft de bal voor. Tufeanu kan de bal niet met de borst controleren. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laamers verovert de bal door een tackle van achteren. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
de Cospedal is nu in balbezit. Viitamaa rent richting de bal. Viitamaa speelt de bal door. Fryc is nu in balbezit. Fryc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Nordvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodionov begaat een overtreding. Nordvik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tufeanu met een snel genomen vrije trap. Nordvik kopt de bal weg. Klungelig pakt Brzozewski de bal. Fryc onderschept slim de pass. Fryc draait met de bal, schiet en ... Aivazidis bokst de bal weg. Esin heeft problemen om de bal te vangen. Fryc rent richting de bal. Fryc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - florinela 1:0

20e minuut.
Viitamaa rent richting de bal. Milota onderschept slim de pass. Milota geeft de bal voor. Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafyan draait met de bal, schiet en ... Szamosszegi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Chaviota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nordvik rent richting de bal. Demetradze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nordvik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nordvik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - florinela 2:0

26e minuut.
Milota rent richting de bal. Milota geeft de bal voor. Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafyan draait met de bal, schiet en ... Szamosszegi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - florinela 2:1

31e minuut.
Chaviota geeft een lange en hoge pass. Rodionov is nu in balbezit. Nordvik verovert de bal door een tackle van achteren. Nordvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - florinela 3:1

43e minuut.
Viitamaa rent richting de bal. Esin bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Viitamaa speelt de bal door. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - florinela 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 45%, florinela 55%.
Dinamo B.K. - florinela 4:1

48e minuut.
Koks probeert naar een medespeler te passen. Chaviota probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu geeft een hoge lob. Nordvik kopt de bal weg. Aivazidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Brzozewski geeft een lange en hoge pass. Laamers geeft een hoge lob. Chaviota is nu in balbezit. Chaviota passt de bal zonder na te denken. Nordvik rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
de Cospedal met een snelle inworp. Milota rent richting de bal. Fryc verovert de bal door een tackle van achteren. Fryc geeft een lange en hoge pass. Nordvik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rodionov verovert de bal door een tackle van achteren. Demetradze geeft een lange en hoge pass. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma draait met de bal, schiet en ... Szamosszegi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - florinela 4:2

68e minuut.
Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik rent richting de bal. Nordvik passt de bal zonder na te denken. Sarafyan is nu in balbezit. Sarafyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milota raakt geblesseerd tijdens het duel. Demetradze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Chaviota met een snelle inworp. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. Vilardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fryc rent richting de bal. Brzozewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fryc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nordvik neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - florinela 5:2

84e minuut.
Tys is nu in balbezit. Tys geeft de bal voor. Klungelig pakt de Cospedal de bal. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 31%, florinela 69%.
Dinamo B.K. - florinela 5:2