Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gjoernin Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3429
Gjoernin Lâm Động
Ruit Tactiek 4.4.2
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 30
goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Bulteel verovert de bal door een tackle van achteren. Bulteel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dullers de bal. Dullers geeft de bal voor. Correyn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Correyn passt de bal zonder na te denken. Bulteel rent richting de bal. Bulteel passt de bal zonder na te denken. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bulteel onderschept slim de pass. Bulteel passt de bal zonder na te denken. Van de Capelle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Correyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Muscă geeft de bal voor. Inworp. Van de Capelle met een snelle inworp. Yenice geeft een hoge lob. Correyn krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bulteel probeert naar een medespeler te passen. Dullers speelt de bal door. Bulteel met een sublieme pass. Daar is Correyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulteel speelt de bal door. Muscă is nu in balbezit. Correyn onderschept slim de pass. Correyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Yenice rent richting de bal. Yenice geeft een hoge lob. Muscă kopt de bal weg. Van de Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle geeft de bal voor. Ghirardelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dullers verovert de bal door een tackle van achteren. Dullers passt de bal met de wreef. Correyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Correyn geeft een hoge lob. Chadli springt en kopt de bal. Ghirardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Correyn rent richting de bal. Bulteel speelt de bal door. Correyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli is nu in balbezit. Chadli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gjoernin 29%, Lâm Động 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gjoernin - Lâm Động 0:0

50e minuut.
Van de Capelle probeert naar een medespeler te passen. Dullers probeert naar een medespeler te passen. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gjoernin - Lâm Động 1:0

64e minuut.
Van de Capelle met een sublieme pass. Vári rent richting de bal. Correyn onderschept slim de pass. Correyn draait met de bal, schiet en ... Ghirardelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Yenice passt de bal in één keer door. Dullers rent richting de bal. Dullers passt de bal zonder na te denken. Correyn is nu in balbezit. Correyn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van de Capelle zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice geeft de bal voor. Correyn heeft problemen om de bal te vangen. Bulteel rent richting de bal. Bulteel haalt uit met een fantastische trap. Ghirardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dziubinskas geeft een lange en hoge pass. Yenice kopt de bal weg. Daar is Salamon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap. Ghirardelli bokst de bal weg.

85e minuut.
Bulteel speelt de bal door. Daar is Correyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correyn haalt uit met een fantastische trap. Vári probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghirardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gjoernin - Lâm Động 2:0

87e minuut.
Dullers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yenice geeft een lange en hoge pass. Van de Capelle speelt de bal door. Bulteel is nu in balbezit. Bulteel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gjoernin - Lâm Động 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gjoernin 21%, Lâm Động 79%.
Gjoernin - Lâm Động 3:0