Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Async Futuriest Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4911
Async Futuriest Vodnjan 1968
5212_NEW Tactiek 3-4-3
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen solid


6e minuut.
Souness kopt de bal weg. Saarsepp rent richting de bal. Saarsepp geeft een lange en hoge pass. Gordea maakt een snoekduik en kopt de bal. Souness maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lachmund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saarsepp is nu in balbezit. Saarsepp geeft de bal voor. Souness maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Agusti geeft de bal voor. Inworp. Conde met een snelle inworp. Klungelig pakt Muslimović de bal. Muslimović draait met de bal, schiet en ... Guardia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Tzortzoglou passt de bal met de wreef. Muslimović is nu in balbezit. Muslimović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Agusti de bal onder controle te krijgen. Tzortzoglou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Folli kopt de bal weg. Conde heeft problemen om de bal te vangen. Conde speelt de bal door. Sapena is nu in balbezit. Sapena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gordea zal de hoekschop nemen. Saarsepp kopt de bal weg. Souness bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness schiet op doel. Genkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Nicoletta is nu in balbezit. Nicoletta passt de bal zonder na te denken. Lukas is nu in balbezit. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena schiet op doel. Guardia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Async Futuriest 54%, Vodnjan 1968 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Async Futuriest - Vodnjan 1968 0:0

46e minuut.
Türk komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Lukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lukas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Türk met een snel genomen vrije trap. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas draait met de bal, schiet en ... Guardia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzortzoglou met de inworp. Nicoletta rent richting de bal. Nicoletta geeft een hoge lob. Sapena krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicoletta met een snelle inworp. Tzortzoglou is nu in balbezit. Tzortzoglou geeft een lange en hoge pass. Muslimović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Buonavolontà rent richting de bal. Sapena verovert de bal door een tackle van achteren. Sapena passt de bal met de wreef. Lukas rent richting de bal. Lukas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Buitenspel voor Saarsepp. Goede buitenspelval van de verdediging. Waśko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorta onderschept slim de pass. Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Sapena rent richting de bal. Sapena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Waśko passt de bal in één keer door. Muslimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena schiet op doel. Guardia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - Vodnjan 1968 0:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagaméri komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gordea stond buitenspel. Herbasch komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Muslimović passt de bal zonder na te denken. Buonavolontà is nu in balbezit. Sapena onderschept slim de pass. Herbasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - Vodnjan 1968 0:2

78e minuut.
Lachmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśko onderschept slim de pass. Waśko passt de bal met de wreef. Muslimović is nu in balbezit. Muslimović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Inworp. Parra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou geeft een hoge lob. Sapena krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Waśko probeert de bal met de borst te controleren. Waśko speelt de bal door. Herbasch rent richting de bal. Sapena rent richting de bal. Sapena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - Vodnjan 1968 0:3

84e minuut.
Daar is Bagaméri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzortzoglou speelt de bal door. Sapena is nu in balbezit. Sapena haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Muslimović de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sapena rent richting de bal. Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslimović verovert de bal door een tackle van achteren. Muslimović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - Vodnjan 1968 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Async Futuriest 67%, Vodnjan 1968 33%.
Async Futuriest - Vodnjan 1968 0:4