Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Canada Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10440
Canada El Salvador
5-1-2-1-1 (1.0) Tactiek Dominio mais
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
69.1 gemiddelde waardering 72.5
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alcántara stond buitenspel. Manning maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Portillo kopt de bal weg. Dandy rent richting de bal. Dandy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt Dandy de bal. Bellavance is nu in balbezit. Portillo begaat een overtreding. Portillo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Umanzor probeert naar een medespeler te passen. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bellavance probeert naar een medespeler te passen. Dandy rent richting de bal. Aguilera begaat een overtreding. Aguilera krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bellavance bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana passt de bal zonder na te denken. Bellavance geeft de bal voor. Dandy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dandy stond buitenspel. Tobí maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De Palma rent richting de bal. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara schiet op doel. Miloklizovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Wilkinson onderschept slim de pass. Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Fisher geeft een hoge lob. Dandy is nu in balbezit. Dandy schiet op doel. Rabí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bellavance passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Contreras de bal. Dandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandy draait met de bal, schiet en ... Rabí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - El Salvador 1:0

40e minuut.
Pimentel passt de bal in één keer door. Garvey rent richting de bal. Véliz onderschept slim de pass. Véliz haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canada - El Salvador 1:1

43e minuut.
Tobí kopt de bal weg. Orellana geeft een hoge lob. Véliz kopt de bal weg. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 47%, El Salvador 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canada - El Salvador 1:1

47e minuut.
Bellavance probeert naar een medespeler te passen. Meuleman rent richting de bal. Meuleman geeft de bal voor. Dandy springt en kopt de bal. Rabí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - El Salvador 2:1

51e minuut.
Alcántara kopt de bal weg. Klungelig pakt Orellana de bal. Bellavance tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellavance krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Buitenspel voor Dandy. Goede buitenspelval van de verdediging. Allison komt het veld opgelopen. Tobí neemt vlug de vrije trap. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Miloklizovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klungelig pakt Pimentel de bal. Pimentel speelt de bal door. Véliz heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Miloklizovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Umanzor probeert naar een medespeler te passen. Pimentel speelt de bal door. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara rent richting de bal. Alcántara schiet op doel. Miloklizovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Portillo passt de bal met de wreef. Aguilera met een sublieme pass. Pimentel met een sublieme pass. Alcántara rent richting de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Orellana rent richting de bal. Orellana passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellavance met een snelle inworp. Meuleman geeft een lange en hoge pass. Rabí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Allison springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - El Salvador 3:1

82e minuut.
Chávez rent richting de bal. Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Orellana rent richting de bal. Orellana draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert O`Neal de bal onder controle te krijgen. Miloklizovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Véliz rent richting de bal. Véliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - El Salvador 3:2

86e minuut.
Inworp. Labatt komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Orellana is nu in balbezit. Orellana passt de bal in één keer door. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara schiet op doel. Miloklizovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canada - El Salvador 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 53%, El Salvador 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canada - El Salvador 3:3