Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Borospince
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 4656
Tokaji Aszú Oakley Mugs
Pilfer 4szuk213B Tactiek HEYHO
49% Balbezit 51%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 49.8
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


9e minuut.
Esterházy rent richting de bal. Esterházy probeert naar een medespeler te passen. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi draait met de bal, schiet en ... Tomšů maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Fitos passt de bal zonder na te denken. Gosztonyi is nu in balbezit. Met opzet legt Pelzer zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pelzer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Makra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gosztonyi de bal. Esterházy is nu in balbezit. Gosztonyi rent richting de bal. Gosztonyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Barila is nu in balbezit. Fitos onderschept slim de pass. Fitos speelt de bal door. Daar is Gosztonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosztonyi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lónich is nu in balbezit. Lónich geeft een hoge lob. Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra geeft een hoge lob. Gosztonyi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gascoignе met een sublieme pass. Makra is nu in balbezit. Makra probeert naar een medespeler te passen. Várnai is nu in balbezit. Várnai schiet op doel. Tomšů kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Esterházy rent richting de bal. Gascoignе verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wilmots is nu in balbezit. Gulyás onderschept slim de pass. Gulyás passt de bal met de wreef. Gosztonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztonyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ciuchiţă de bal. Gosztonyi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Oakley Mugs 1:0

36e minuut.
Guttmann rent richting de bal. Fahradi begaat een overtreding. Guttmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Guttmann met een snel genomen vrije trap. Gosztonyi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Oakley Mugs 2:0

39e minuut.
Venczel passt de bal zonder na te denken. Fitos rent richting de bal. Fitos passt de bal in één keer door. Várnai rent richting de bal. Várnai schiet op doel. Tomšů kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Norris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esterházy kopt de bal weg. Gosztonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Oakley Mugs 3:0

43e minuut.
Guttmann speelt de bal door. Esterházy rent richting de bal. Esterházy passt de bal zonder na te denken. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 30%, Oakley Mugs 70%.
Tokaji Aszú - Oakley Mugs 3:0

47e minuut.
Szőke geeft de bal voor. Makra probeert naar een medespeler te passen. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap. Tomšů werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Oakley Mugs 4:0

52e minuut.
Esterházy rent richting de bal. Esterházy passt de bal in één keer door. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Oakley Mugs 5:0

57e minuut.
Barila probeert de bal met de borst te controleren. Gulyás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás geeft de bal voor. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap. Tomšů bokst de bal weg. Esterházy is nu in balbezit. Esterházy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Oakley Mugs 6:0

59e minuut.
Fitos passt de bal zonder na te denken. Gulyás speelt de bal door. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi schiet op doel. Tomšů probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Oakley Mugs 7:0

62e minuut.
Fahradi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Norris kan de bal niet met de borst controleren. Lónich rent richting de bal. Norris verovert de bal door een tackle van achteren. Norris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Fitos met een snelle inworp. Gulyás is nu in balbezit. Gulyás speelt de bal door. Gosztonyi heeft problemen om de bal te vangen. Gosztonyi schiet op doel. Tomšů verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Venczel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kontor komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Gulyás de bal. Barila bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás onderschept slim de pass. Gulyás geeft de bal voor. Várnai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kontor verovert de bal door een tackle van achteren. Kontor probeert naar een medespeler te passen. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap. Tomšů probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lónich onderschept slim de pass. Gulyás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás passt de bal zonder na te denken. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Wilmots passt de bal zonder na te denken. Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra speelt de bal door. Gosztonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztonyi draait met de bal, schiet en ... Tomšů verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Guttmann passt de bal met de wreef. Makra met een sublieme pass. Daar is Esterházy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi schiet op doel. Tomšů bokst de bal weg.

76e minuut.
Waugh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guttmann speelt de bal door. Esterházy is nu in balbezit. Esterházy schiet op doel. Tomšů probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Oakley Mugs 8:0

81e minuut.
Esterházy probeert naar een medespeler te passen. Fitos is nu in balbezit. Fitos passt de bal zonder na te denken. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap. Tomšů probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gosztonyi is nu in balbezit. Waugh is nu in balbezit. Gosztonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap. Tomšů maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Norris de bal. Lónich rent richting de bal. Lónich geeft een lange en hoge pass. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy draait met de bal, schiet en ... Tomšů bokst de bal weg. Makra geeft de bal voor. Gosztonyi rent richting de bal. Gosztonyi schiet op doel. Várnai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Oakley Mugs 9:0

89e minuut.
Herbski passt de bal in één keer door. Guttmann geeft de bal voor. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztonyi onderschept slim de pass. Gosztonyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 25%, Oakley Mugs 75%.
Tokaji Aszú - Oakley Mugs 9:0