Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion Narodowy w Kobylance
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2647
KS Mario Kobylanka FC Glinianka 2006
Super Mario Bros Tactiek 352
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 34.8
uitstekend Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Berhalter rent richting de bal. Berhalter passt de bal in één keer door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş geeft de bal voor. Ignatov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Profiş onderschept slim de pass. Profiş speelt de bal door. Klungelig pakt Berhalter de bal. Berhalter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Glinianka 2006 1:0

7e minuut.
Kalinowski kopt de bal weg. Badache bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero begaat een overtreding. Badache raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kalinowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kalinowski met een sublieme pass. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter met een sublieme pass. Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kalinowski onderschept slim de pass. Kalinowski probeert naar een medespeler te passen. Ignatov heeft problemen om de bal te vangen. Badache rent richting de bal. Badache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Berhalter passt de bal zonder na te denken. Badache rent richting de bal. Ignatov rent richting de bal. Badache rent richting de bal. Badache schiet op doel. Caviglia bokst de bal weg. Berhalter is nu in balbezit. Berhalter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Escudero heeft problemen om de bal te vangen. Badache rent richting de bal. Met opzet legt Escudero zijn tegenspeler op de grond. Escudero krijgt een gele kaart. Badache raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalinowski wilt de vrije trap nemen. Berhalter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Glinianka 2006 2:0

39e minuut.
Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter met een sublieme pass. Badache is nu in balbezit. Badache schiet op doel. Caviglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Glinianka 2006 3:0

41e minuut.
Badache rent richting de bal. Badache passt de bal met de wreef. Ignatov rent richting de bal. Ignatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Glinianka 2006 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mario Kobylanka 29%, FC Glinianka 2006 71%.
KS Mario Kobylanka - FC Glinianka 2006 4:0

46e minuut.
Effhauser komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kalinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinowski geeft een lange en hoge pass. Ignatov controleert de bal met de borst. Berhalter rent richting de bal. Berhalter haalt uit met een fantastische trap. Caviglia bokst de bal weg. Badache rent richting de bal. Badache draait met de bal, schiet en ... Caviglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Glinianka 2006 5:0

52e minuut.
Effhauser is nu in balbezit. Effhauser geeft de bal voor. Somfai heeft problemen om de bal te vangen. Kalinowski rent richting de bal. Kalinowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Berhalter springt en kopt de bal. Caviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Glinianka 2006 6:0

53e minuut.
Boschi speelt de bal door. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov geeft een hoge lob. Berhalter rent richting de bal. Berhalter haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Careca probeert naar een medespeler te passen. Kalinowski rent richting de bal. Kalinowski passt de bal met de wreef. Berhalter is nu in balbezit. Berhalter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nariño geeft de bal voor. Berhalter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Badache de bal. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Abutalıbov met een sublieme pass. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan geeft de bal voor. Badache maakt een snoekduik en kopt de bal. Caviglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Glinianka 2006 7:0

67e minuut.
Ignatov passt de bal zonder na te denken. Badache probeert de bal met de borst te controleren. Badache passt de bal zonder na te denken. Berhalter rent richting de bal. Berhalter haalt uit met een fantastische trap. Caviglia bokst de bal weg.

73e minuut.
Escudero passt de bal met de wreef. Effhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Effhauser passt de bal in één keer door. Badache is nu in balbezit. Badache haalt uit met een fantastische trap. Caviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kalinowski probeert naar een medespeler te passen. Badache rent richting de bal. Badache passt de bal zonder na te denken. Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kalinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinowski passt de bal in één keer door. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatov onderschept slim de pass. Ignatov speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov geeft een hoge lob. Escudero probeert de bal aan de voet te houden. Ignatov is nu in balbezit. Ignatov draait met de bal, schiet en ... Caviglia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mario Kobylanka 31%, FC Glinianka 2006 69%.
KS Mario Kobylanka - FC Glinianka 2006 7:0