Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: templarios13 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 170
templarios13 el 99
atque Tactiek 532
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 45.7
average Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Mäntyvuo rent richting de bal. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko passt de bal in één keer door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Möller verovert de bal door een tackle van achteren. Möller geeft een lange en hoge pass. Sánchez is nu in balbezit. Raymonda rent richting de bal. Raymonda haalt uit met een fantastische trap. Vrcelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Baxter is nu in balbezit. Baxter geeft een hoge lob. Mućko probeert de bal aan de voet te houden. Raymonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymonda haalt uit met een fantastische trap. Vrcelj bokst de bal weg. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gabrillargues passt de bal in één keer door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez passt de bal in één keer door. Raymonda rent richting de bal. Raymonda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vrcelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Cerda met een sublieme pass. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues speelt de bal door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - el 99 0:1

27e minuut.
Gabrillargues probeert naar een medespeler te passen. Lucero speelt de bal door. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Raymonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymonda draait met de bal, schiet en ... Vrcelj bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gabrillargues zal de hoekschop nemen. Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

28e minuut.
Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero met een sublieme pass. Raymonda is nu in balbezit. Raymonda schiet op doel. Baxter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vrcelj bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Raymonda kopt de bal weg. Klungelig pakt Baxter de bal. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Vrcelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - el 99 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 58%, el 99 42%.
templarios13 - el 99 0:2

53e minuut.
Gabrillargues probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raymonda de bal. Raymonda probeert naar een medespeler te passen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Serebrisky komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Młynarski zal de hoekschop nemen. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Antoniadis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - el 99 1:2

64e minuut.
Lucero passt de bal zonder na te denken. Raymonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymonda speelt de bal door. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carrillo komt het veld opgelopen. Facchielli komt het veld opgelopen. Rafiński komt het veld opgelopen. Lucero neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sánchez de bal. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merello komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues geeft een lange en hoge pass. Raymonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Vrcelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Rafiński is nu in balbezit. Mućko onderschept slim de pass. Mućko speelt de bal door. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel. Vrcelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mućko passt de bal in één keer door. Gabrillargues heeft problemen om de bal te vangen. Gabrillargues met een sublieme pass. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 56%, el 99 44%.
templarios13 - el 99 1:2