Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Catalunya Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6324
Catalunya FC FC Vastren
new Tactiek 424
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Magilla met een sublieme pass. Cáceda kopt de bal weg. Daar is Verner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartley rent richting de bal. Bartley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Verner kopt de bal weg. Klungelig pakt Lumholt de bal. Lumholt probeert naar een medespeler te passen. Cheio de Ideia geeft de bal voor. Przybyło krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Méhes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makrodimitris met de inworp. Cheio de Ideia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheio de Ideia geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Przybyło springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Đurica is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - FC Vastren 1:0

19e minuut.
Daar is Ravani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lumholt rent richting de bal. Lumholt met een sublieme pass. Đurica is nu in balbezit. Đurica haalt uit met een fantastische trap. Kuan bokst de bal weg.

25e minuut.
Przybyło is nu in balbezit. Przybyło passt de bal met de wreef. Đurica rent richting de bal. Đurica haalt uit met een fantastische trap. Kuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Lumholt passt de bal in één keer door. Đurica is nu in balbezit. Narváez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Đurica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lumholt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Lumholt heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lumholt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Narváez is nu in balbezit. Narváez geeft een hoge lob. Cáceda probeert naar een medespeler te passen. Sidlík rent richting de bal. Sidlík schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Sidlík rent richting de bal. Sidlík passt de bal met de wreef. Bartley is nu in balbezit. Bartley schiet op doel. Magilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 36%, FC Vastren 64%.
Catalunya FC - FC Vastren 1:0

47e minuut.
Méhes verovert de bal door een tackle van achteren. Méhes geeft een hoge lob. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catalunya FC - FC Vastren 1:1

52e minuut.
Méhes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makrodimitris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheio de Ideia rent richting de bal. Cheio de Ideia geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuan bokst de bal weg. Przybyło maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuan bokst de bal weg.

55e minuut.
Lehter geeft een lange en hoge pass. Đurica maakt een snoekduik en kopt de bal. Przybyło is nu in balbezit. Przybyło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - FC Vastren 2:1

60e minuut.
Przybyło is nu in balbezit. Przybyło passt de bal in één keer door. Méhes verovert de bal door een tackle van achteren. Cheio de Ideia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheio de Ideia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ravani heeft problemen om de bal te vangen. Ravani passt de bal met de wreef. Lepoittevin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley onderschept slim de pass. Bartley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Makrodimitris kopt de bal weg. Cheio de Ideia heeft problemen om de bal te vangen. Cheio de Ideia met een sublieme pass. Đurica rent richting de bal. Đurica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bartley passt de bal zonder na te denken. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda heeft problemen om de bal te vangen. Cáceda geeft een lange en hoge pass. Bartley krijgt zijn hoofd ertegen. Magilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 35%, FC Vastren 65%.
Catalunya FC - FC Vastren 2:1