Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uruguay England
5212_England Tactiek Agressive v.2
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
78.6 gemiddelde waardering 75.7
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Burguez probeert naar een medespeler te passen. Cruche rent richting de bal. Carroll tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carroll krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Brasesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasesco geeft de bal voor. Keane rent richting de bal. Cruche verovert de bal door een tackle van achteren. Cruche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Blanc is nu in balbezit. Blanc met een sublieme pass. Carrara is nu in balbezit. Carrara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - England 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Warhurst de bal. Blanc rent richting de bal. Met opzet legt Warhurst zijn tegenspeler op de grond. Warhurst krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Blanc probeert de bal met de borst te controleren. Warhurst rent richting de bal. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Ferdιnand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdιnand haalt uit met een fantastische trap. Vallarino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramsdale rent richting de bal. Ferdιnand is nu in balbezit. Vallarino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Perdomo met een sublieme pass. Carrara is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bruno ... Strafschop! Bruno krijgt een gele kaart. Carrara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cruche legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Carrara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cruche de bal. Cruche haalt uit met een fantastische trap. Morrison probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - England 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 35%, England 65%.
Uruguay - England 2:0

46e minuut.
Murphy komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vázquez komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Buitenspel voor Ramsdale. Goede buitenspelval van de verdediging. Marichal komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Carrara controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Foden komt het veld opgelopen. Bas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Marichal rent richting de bal. Carroll begaat een overtreding. Marichal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bustillos komt het veld opgelopen. Estrada komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Falcon komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Giusto met een sublieme pass. Keane rent richting de bal. Keane passt de bal met de wreef. Falcon is nu in balbezit. Falcon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Inworp. Marichal met de inworp. Perdomo met een sublieme pass. Bas rent richting de bal. Bas schiet op doel. Nelson bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perdomo neemt de hoekschop. Bas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bustillos rent richting de bal. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal onderschept slim de pass. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas draait met de bal, schiet en ... Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Klungelig pakt Keane de bal. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo passt de bal in één keer door. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 48%, England 52%.
Uruguay - England 2:0