Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MZKS Górnik Knurów Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3980
MZKS Górnik Knurów Los Galactico$
2 Tactiek 2024
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 35
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Klungelig pakt Funkel de bal. Stavropoulos begaat een overtreding. Funkel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jelenić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bogado kopt de bal weg. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Türkinan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Cunha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sivek is nu in balbezit. Sivek passt de bal zonder na te denken. Stavropoulos probeert naar een medespeler te passen. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Piesch kopt de bal weg. Sivek met een sublieme pass. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Los Galactico$ 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Stavropoulos rent richting de bal. Stavropoulos passt de bal in één keer door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Funkel passt de bal met de wreef. Piesch rent richting de bal. Villagra verovert de bal door een tackle van achteren. Villagra geeft een lange en hoge pass. Bogado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MZKS Górnik Knurów - Los Galactico$ 1:1

41e minuut.
Caballero kopt de bal weg. Stavropoulos is nu in balbezit. Jelenić begaat een overtreding. Jelenić krijgt een gele kaart. Stavropoulos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stavropoulos kan niet meer verder spelen. Quiroz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Klungelig pakt Takahashi de bal. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plá de bal. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 31%, Los Galactico$ 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MZKS Górnik Knurów - Los Galactico$ 1:1

50e minuut.
Plá rent richting de bal. Plá geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesch met de inworp. Sivek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Piesch rent richting de bal. Piesch geeft de bal voor. Morel heeft problemen om de bal te vangen. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Cunha bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quiroz zal de hoekschop nemen. Wędzonka krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Trebinjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Villagra rent richting de bal. Villagra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ielcean de bal. Bogado rent richting de bal. Bogado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Los Galactico$ 1:2

60e minuut.
Morel met een harde bal richting middenveld. Sivek kopt de bal weg. Wędzonka rent richting de bal. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Takahashi rent richting de bal. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz met een sublieme pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Piesch geeft een lange en hoge pass. Cunha probeert naar een medespeler te passen. Quiroz kopt de bal weg. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carles komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tishurova verovert de bal door een tackle van achteren. Tishurova speelt de bal door. Morel rent richting de bal. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sivek kopt de bal weg. Wędzonka is nu in balbezit. Trebinjac verovert de bal door een tackle van achteren. Piesch verovert de bal door een tackle van achteren. Piesch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Funkel speelt de bal door. Inworp. Quiroz met een snelle inworp. Sivek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Cunha trapt de bal weg van het doel. Quiroz kopt de bal weg. Sivek heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Caballero is nu in balbezit. Piesch onderschept slim de pass. Piesch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Gierbulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 21%, Los Galactico$ 79%.
MZKS Górnik Knurów - Los Galactico$ 1:2