Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Isis Desvelada Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7412
Isis Desvelada Salmia F.C.
turing_5 Tactiek Tactica 22
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 43.9
solid Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen solid


9e minuut.
Dos Santos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Guardia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Veysəloğlu kopt de bal weg. Bolimowski heeft problemen om de bal te vangen. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - Salmia F.C. 0:1

19e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Otava verovert de bal door een tackle van achteren. Otava passt de bal met de wreef. Daar is Vallarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zaev is nu in balbezit. Otava verovert de bal door een tackle van achteren. Otava speelt de bal door. Vallarino rent richting de bal. Vallarino schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isis Desvelada - Salmia F.C. 1:1

27e minuut.
Ingold rent richting de bal. Quevedo met een sublieme pass. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski geeft de bal voor. Veysəloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Otava kopt de bal weg. Klungelig pakt Salazar de bal. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Bovino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - Salmia F.C. 2:1

39e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reis krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Otava speelt de bal door. Klungelig pakt Salazar de bal. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Veysəloğlu met een sublieme pass. Barán is nu in balbezit. Barán geeft een hoge lob. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu schiet op doel. Huse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isis Desvelada - Salmia F.C. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isis Desvelada 50%, Salmia F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Isis Desvelada - Salmia F.C. 2:2

53e minuut.
Creţu met een sublieme pass. Otava geeft een lange en hoge pass. Zaev geeft een lange en hoge pass. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Huse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Barán is nu in balbezit. Barán passt de bal zonder na te denken. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta schiet op doel. Huse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - Salmia F.C. 2:3

67e minuut.
Caprile probeert naar een medespeler te passen. Daar is Farell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farell probeert naar een medespeler te passen. Otava is nu in balbezit. Otava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isis Desvelada - Salmia F.C. 3:3

70e minuut.
Zaev passt de bal zonder na te denken. Barán is nu in balbezit. Barán geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu rent richting de bal. Veysəloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - Salmia F.C. 3:4

72e minuut.
Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţu met een sublieme pass. Ingold verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isis Desvelada - Salmia F.C. 4:4

83e minuut.
Vallarino rent richting de bal. Zaev verovert de bal door een tackle van achteren. Zaev geeft de bal voor. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Dolgetta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isis Desvelada 61%, Salmia F.C. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Isis Desvelada - Salmia F.C. 4:4