Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sapunjara
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4427
FK Lukac-Slaninica Lepotani
lezi jedan Tactiek Brlja
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
41.9 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten good
very good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Simeunović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živojinović met een snelle inworp. Ilišević is nu in balbezit. Ilišević geeft de bal voor. Žeželj bokst de bal weg.

9e minuut.
Živojinović passt de bal met de wreef. Vacić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanuša begaat een overtreding. Blanuša krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Živojinović met de inworp. Habenšus bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Habenšus raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadoveza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Žeželj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Iliev geeft de bal voor. Barišić geeft de bal voor. Živojinović rent richting de bal. Ilišević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilišević geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Iliev geeft de bal voor. Barišić geeft een hoge lob. Ilišević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilišević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - Lepotani 0:1

43e minuut.
Simeunović geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Selimović stond buitenspel. Barišić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ilišević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilišević schiet op doel. Žeželj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 61%, Lepotani 39%.
FK Lukac-Slaninica - Lepotani 0:1

60e minuut.
Klungelig pakt Živojinović de bal. Bekić geeft een lange en hoge pass. Ilišević rent richting de bal. Ilišević draait met de bal, schiet en ... Žeželj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - Lepotani 0:2

77e minuut.
Simeunović neemt vlug de vrije trap. Daar is Čordarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - Lepotani 1:2

82e minuut.
Iliev geeft een hoge lob. Inworp. Živojinović met een snelle inworp. Daar is Habenšus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilišević geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Živojinović passt de bal zonder na te denken. Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Šerifović is nu in balbezit. Selimović verovert de bal door een tackle van achteren. Selimović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stamatović is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 58%, Lepotani 42%.
FK Lukac-Slaninica - Lepotani 1:2