Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANTALYA FC F.C. Lunanuke
EfesTR Tactiek 442 lineas
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55.2 gemiddelde waardering 42.5
very good Schieten adequate
excellent Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
París is nu in balbezit. París geeft een lange en hoge pass. Karaahmetoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. París geeft een hoge lob. Karaahmetoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Belevonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - F.C. Lunanuke 1:0

8e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Büyükburç rent richting de bal. Büyükburç geeft een hoge lob. París springt en kopt de bal. Belevonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez speelt de bal door. Büyükburç geeft een hoge lob. París rent richting de bal. París schiet op doel. Belevonis bokst de bal weg. París rent richting de bal. París draait met de bal, schiet en ... Belevonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis geeft de bal voor. Çığ probeert de bal met de borst te controleren. Çığ geeft een lange en hoge pass. Belevonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karaahmetoğlu rent richting de bal. Karaahmetoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - F.C. Lunanuke 2:0

20e minuut.
París bereikt de bal nog maar net als eerste. París passt de bal met de wreef. Büyükburç probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wlazło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlazło geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Leeuwin is nu in balbezit. Wlazło verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazło met een sublieme pass. París speelt de bal door. Büyükburç geeft een lange en hoge pass. Belevonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karaahmetoğlu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wlazło passt de bal in één keer door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. París bereikt de bal nog maar net als eerste. París schiet op doel. Belevonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Gómez Tuero geeft de bal voor. Inworp. Wlazło met de inworp. Büyükburç geeft de bal voor. París krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Adão trapt de bal weg van het doel. París controleert de bal met de borst. París passt de bal zonder na te denken. Daar is Karaahmetoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaahmetoğlu schiet op doel. Belevonis bokst de bal weg. París is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - F.C. Lunanuke 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 34%, F.C. Lunanuke 66%.
ANTALYA FC - F.C. Lunanuke 3:0

48e minuut.
París bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu rent richting de bal. Luba rent richting de bal. París is nu in balbezit. París schiet op doel. Belevonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Büyükburç rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Święciński. Büyükburç wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Büyükburç kan niet meer verder spelen. Jansen komt het veld opgelopen. Çığ met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Klemencz de bal. París rent richting de bal. París schiet op doel. Paal! Leeuwin is nu in balbezit. Wlazło verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazło geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
París passt de bal zonder na te denken. Karaahmetoğlu rent richting de bal. Luba verovert de bal door een tackle van achteren. París verovert de bal door een tackle van achteren. París schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez speelt de bal door. Jansen met een sublieme pass. París rent richting de bal. París draait met de bal, schiet en ... Belevonis bokst de bal weg.

87e minuut.
Jansen geeft de bal voor. París kopt de bal weg. Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karaahmetoğlu haalt uit met een fantastische trap. Belevonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - F.C. Lunanuke 4:0

89e minuut.
Karaahmetoğlu is nu in balbezit. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz geeft een lange en hoge pass. Wiersma probeert de bal met de borst te controleren. Wiersma geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 28%, F.C. Lunanuke 72%.
ANTALYA FC - F.C. Lunanuke 4:0