Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HRM Barca Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5587
HRM Barca K.S. Górnik Piaski
nowap. Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
57 gemiddelde waardering 45.6
very good Schieten average
solid Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Klungelig pakt Raun de bal. Raun passt de bal met de wreef. Daar is Benetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benetti draait met de bal, schiet en ... Feger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - K.S. Górnik Piaski 1:0

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raun zal de hoekschop nemen. Liber is nu in balbezit. Liber geeft de bal voor. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Bueno probeert naar een medespeler te passen. Raun probeert naar een medespeler te passen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Liber onderschept slim de pass. Liber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huscher heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benetti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - K.S. Górnik Piaski 2:0

30e minuut.
Skałuba rent richting de bal. Iwański is nu in balbezit. Skałuba verovert de bal door een tackle van achteren. Skałuba geeft een hoge lob. Liber krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ðušić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuler komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Zabotto is nu in balbezit. Zabotto passt de bal met de wreef. Bueno probeert naar een medespeler te passen. Liber is nu in balbezit. Liber haalt uit met een fantastische trap. Feger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Zabotto verovert de bal door een tackle van achteren. Sáfár onderschept slim de pass. Sáfár passt de bal in één keer door. Liber bereikt de bal nog maar net als eerste. Liber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Feger trapt de bal weg van het doel. Skałuba kopt de bal weg. Benetti is nu in balbezit. Benetti speelt de bal door. Liber rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Raun kopt de bal weg. Liber kan de bal niet met de borst controleren. Benetti is nu in balbezit. Benetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - K.S. Górnik Piaski 3:0

40e minuut.
Maisinger onderschept slim de pass. Skałuba met een sublieme pass. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno geeft de bal voor. Liber krijgt zijn hoofd ertegen. Feger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Raun met de inworp. Sáfár rent richting de bal. Sáfár geeft de bal voor. Benetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Feger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - K.S. Górnik Piaski 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HRM Barca 27%, K.S. Górnik Piaski 73%.
HRM Barca - K.S. Górnik Piaski 4:0

46e minuut.
Benetti speelt de bal door. Liber is nu in balbezit. Raun met een sublieme pass. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Johnson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raun met een snelle inworp. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zawidzki verovert de bal door een tackle van achteren. Điđimiđi verovert de bal door een tackle van achteren. Điđimiđi passt de bal zonder na te denken. Kuler rent richting de bal. Kuler haalt uit met een fantastische trap. Gogoi bokst de bal weg.

53e minuut.
Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti verovert de bal door een tackle van achteren. Liber is nu in balbezit. Liber draait met de bal, schiet en ... Feger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - K.S. Górnik Piaski 5:0

63e minuut.
Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raun onderschept slim de pass. Raun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Liber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liber schiet op doel. Feger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Skałuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skałuba passt de bal zonder na te denken. Zagumny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liber bereikt de bal nog maar net als eerste. Liber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Zawidzki verovert de bal door een tackle van achteren. Huber geeft een hoge lob. Liber kopt de bal weg. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - K.S. Górnik Piaski 6:0

79e minuut.
Skałuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár rent richting de bal. Sáfár passt de bal in één keer door. Benetti kan de bal niet met de borst controleren. Benetti haalt uit met een fantastische trap. Feger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liber bereikt de bal nog maar net als eerste. Liber schiet op doel. Feger bokst de bal weg.

86e minuut.
Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raun onderschept slim de pass. Raun passt de bal in één keer door. Liber rent richting de bal. Liber haalt uit met een fantastische trap. Feger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Skałuba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huber met een snelle inworp. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár passt de bal in één keer door. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - K.S. Górnik Piaski 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HRM Barca 27%, K.S. Górnik Piaski 73%.
HRM Barca - K.S. Górnik Piaski 7:0