Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dinamo Tamaseu Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7179
Dinamo Tamaseu Kenobi
olimpia Tactiek T4 rev. 1
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 45.7
adequate Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


38e minuut.
Batalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalla passt de bal met de wreef. Fruschi probeert naar een medespeler te passen. Mandir is nu in balbezit. Mandir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Kenobi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 49%, Kenobi 51%.
Dinamo Tamaseu - Kenobi 1:0

47e minuut.
Ilca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stelea heeft problemen om de bal te vangen. Apostol met een sublieme pass. Stelea rent richting de bal. Stelea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Daar is Nəsiboğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu kopt de bal weg. Mandir rent richting de bal. Mandir draait met de bal, schiet en ... Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Kenobi 2:0

57e minuut.
Teřich geeft een hoge lob. Mandir kopt de bal weg. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu schiet op doel. Sorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Apostol kan de bal niet met de borst controleren. Teřich onderschept slim de pass. Teřich geeft een lange en hoge pass. Mandir is nu in balbezit. Mandir haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Kalicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raiciu met de inworp. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ probeert naar een medespeler te passen. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 47%, Kenobi 53%.
Dinamo Tamaseu - Kenobi 2:0