Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nicolás Muñoz
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4638
CDA Baquedano 1991 Red Bull
Caro Kan Tactiek 4def
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 31.7
very good Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen hopeless


5e minuut.
Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik met een sublieme pass. Yollu rent richting de bal. Yollu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Balmaseda heeft problemen om de bal te vangen. Krukowiecki onderschept slim de pass. Krukowiecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Vişinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Machado heeft problemen om de bal te vangen. Hernández rent richting de bal. Vişinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişinoiu schiet op doel. Cepeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cepeda niet meer kan verder spelen. Iser komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Klungelig pakt Hana de bal. Aparicio rent richting de bal. Hana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hana krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Balmaseda rent richting de bal. Balmaseda passt de bal met de wreef. Chaviano met een sublieme pass. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Red Bull 1:0

34e minuut.
Hana kopt de bal weg. Materzok geeft de bal voor. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson geeft een hoge lob. Vişinoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Red Bull 2:0

35e minuut.
Vişinoiu is nu in balbezit. Chaviano onderschept slim de pass. Chaviano met een sublieme pass. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson schiet op doel. Iser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Inworp. Balmaseda met een snelle inworp. Chaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaviano geeft de bal voor. Aparicio springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 33%, Red Bull 67%.
CDA Baquedano 1991 - Red Bull 2:0

61e minuut.
Inworp. Yollu met de inworp. Sordet geeft de bal voor. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Materzok speelt de bal door. Sordet met een sublieme pass. Daar is Yollu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yollu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson met een sublieme pass. Hernández is nu in balbezit. Vişinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Red Bull 3:0

82e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet onderschept slim de pass. Sordet geeft een lange en hoge pass. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Materzok speelt de bal door. Sordet rent richting de bal. Sordet passt de bal zonder na te denken. Yollu rent richting de bal. Yollu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 28%, Red Bull 72%.
CDA Baquedano 1991 - Red Bull 3:0