Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Celtic 2PL Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3146
Celtic 2PL FC cmg
CAD2 Tactiek 523
33% Balbezit 67%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Águila onderschept slim de pass. Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski met een sublieme pass. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. Jindrák bokst de bal weg.

7e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal met de wreef. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Mihalić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Redondo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nalikowski met een snelle inworp. Zaowocny rent richting de bal. Zaowocny probeert naar een medespeler te passen. Jindrák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - FC cmg 0:1

15e minuut.
Redondo probeert naar een medespeler te passen. Łęgosz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Águila. Águila krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Meihua rent richting de bal. Meihua passt de bal in één keer door. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Jindrák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mięsikowski trapt de bal weg van het doel. Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski met een sublieme pass. Aparicio rent richting de bal. Aparicio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zaowocny met een sublieme pass. La Rosa heeft problemen om de bal te vangen. La Rosa passt de bal zonder na te denken. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. Jindrák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Velescu speelt de bal door. Meihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Meihua passt de bal zonder na te denken. Albarracín rent richting de bal. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - FC cmg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic 2PL 72%, FC cmg 28%.
Celtic 2PL - FC cmg 0:2

67e minuut.
Ćwik speelt de bal door. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
La Rosa probeert naar een medespeler te passen. Zaowocny is nu in balbezit. Zaowocny passt de bal met de wreef. Albarracín rent richting de bal. Albarracín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nalikowski met een snelle inworp. Aparicio geeft een hoge lob. Meihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Meihua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Redondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaowocny rent richting de bal. Zaowocny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - FC cmg 0:3

88e minuut.
Mięsikowski rent richting de bal. Mięsikowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Meihua de bal onder controle te krijgen. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - FC cmg 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic 2PL 78%, FC cmg 22%.
Celtic 2PL - FC cmg 0:4