Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 11:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Hate&Drug †
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers:
Hell Town Chelsea Londyn Iskrzynia
unni Tactiek Lukaku
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
58.4 gemiddelde waardering 65.3
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Bahamón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Holmegaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Ickert kopt de bal weg. Barbez rent richting de bal. Barbez speelt de bal door. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. Holmegaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Schoofs kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Soland de bal onder controle te krijgen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel. Holmegaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:1

18e minuut.
Seyidzadə rent richting de bal. Barbez onderschept slim de pass. Barbez passt de bal met de wreef. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Holmegaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mouzourakis neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok geeft een hoge lob. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. Holmegaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khayri komt het veld opgelopen. Shylin komt het veld opgelopen. Rapacki komt het veld opgelopen. Barbez met de inworp. Bahamón is nu in balbezit. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klungelig pakt Brezovar de bal. Rapacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacki geeft de bal voor. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... Grubizna bokst de bal weg. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hell Town - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:1

37e minuut.
Lichelli geeft de bal voor. Koszek kopt de bal weg. Bahamón controleert de bal met de borst. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:2

42e minuut.
Soland passt de bal in één keer door. Shylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shylin passt de bal in één keer door. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... Grubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 68%, Chelsea Londyn Iskrzynia 32%.
Hell Town - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:2

47e minuut.
Bac is nu in balbezit. Bac geeft een hoge lob. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:3

55e minuut.
Shylin met een sublieme pass. Khayri heeft problemen om de bal te vangen. Rapacki rent richting de bal. Khayri rent richting de bal. Khayri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ickert passt de bal in één keer door. Barbez heeft problemen om de bal te vangen. Barbez met een sublieme pass. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Holmegaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Seyidzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:4

65e minuut.
Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez probeert naar een medespeler te passen. Ickert met een sublieme pass. Schoofs rent richting de bal. Schoofs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Shylin passt de bal in één keer door. Khayri rent richting de bal. Lichelli rent richting de bal. Shylin verovert de bal door een tackle van achteren. Shylin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ickert geeft de bal voor. Klungelig pakt Koszek de bal. Seyidzadə rent richting de bal. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bahamón geeft een lange en hoge pass. Bac rent richting de bal. Rapacki verovert de bal door een tackle van achteren. Rapacki geeft een hoge lob. Khayri springt en kopt de bal. Grubizna bokst de bal weg.

80e minuut.
Shylin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khayri de bal. Shylin probeert naar een medespeler te passen. Khayri is nu in balbezit. Khayri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 55%, Chelsea Londyn Iskrzynia 45%.
Hell Town - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:4