Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: The Battle
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7746
Magnum United Deportivo Destille 06
Training Tactiek 1.5_532
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


7e minuut.
Vives passt de bal met de wreef. Pineda is nu in balbezit. Bako tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bako krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabaleta. Rico Soto raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolebruch met een snel genomen vrije trap. Rico Soto krijgt zijn hoofd ertegen. Mercante heeft problemen om de bal te vangen. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Czabaj met de inworp. Strzałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałkowski geeft een lange en hoge pass. Roszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Querales bokst de bal weg.

26e minuut.
Pol passt de bal met de wreef. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bolebruch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pineda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pol onderschept slim de pass. Pol geeft de bal voor. Klungelig pakt Pineda de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:1

40e minuut.
Fischer geeft een hoge lob. Bolebruch is nu in balbezit. Bolebruch geeft de bal voor. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Hanot onderschept slim de pass. Hanot geeft een lange en hoge pass. Pineda kopt de bal weg. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel. Vikatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:2

45e minuut.
Strzałkowski rent richting de bal. Strzałkowski passt de bal met de wreef. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnum United 70%, Deportivo Destille 06 30%.
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:2

47e minuut.
Pol verovert de bal door een tackle van achteren. Pol geeft een hoge lob. Daar is Rico Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pol verovert de bal door een tackle van achteren. Pol passt de bal zonder na te denken. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Vikatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:3

51e minuut.
Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fischer is nu in balbezit. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:4

52e minuut.
Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta probeert naar een medespeler te passen. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Vikatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:5

57e minuut.
Bârzanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda met een sublieme pass. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:6

62e minuut.
Rico Soto kopt de bal weg. Zabaleta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bolebruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolebruch schiet op doel. Vikatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:7

69e minuut.
Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Vikatos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:8

74e minuut.
Bolebruch heeft problemen om de bal te vangen. Bolebruch passt de bal met de wreef. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... Vikatos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:9

76e minuut.
Pol met een sublieme pass. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:10

78e minuut.
Pol passt de bal in één keer door. Bako probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Vikatos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Daar is Bârzanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Bolebruch kopt de bal weg. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Pol geeft een lange en hoge pass. Rico Soto rent richting de bal. Šlejška is nu in balbezit. Rico Soto onderschept slim de pass. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bârzanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pol is nu in balbezit. Pol geeft de bal voor. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zabaleta speelt de bal door. Klungelig pakt Strzałkowski de bal. Strzałkowski probeert naar een medespeler te passen. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski schiet op doel. Querales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnum United 76%, Deportivo Destille 06 24%.
Magnum United - Deportivo Destille 06 0:10