Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 01:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: El Palmar
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7320
Marianao FC Cuban Soccer Academy
Form 5-V-2CE Tactiek Tac 3.1
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
72 gemiddelde waardering 67.4
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
briljant Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Prieto met een sublieme pass. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjoniemi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marjoniemi krijgt een gele kaart. Morgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Valdés legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bartolomé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Cuban Soccer Academy 0:1

8e minuut.
Boca met een sublieme pass. Villena rent richting de bal. Maleńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Niedziułka rent richting de bal. Prieto is nu in balbezit. Prieto passt de bal zonder na te denken. Morgado rent richting de bal. Morgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marianao FC 72%, Cuban Soccer Academy 28%.
Marianao FC - Cuban Soccer Academy 0:1

51e minuut.
Niedziułka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tussen komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Villena passt de bal met de wreef. Rybarczyk is nu in balbezit. Lugo onderschept slim de pass. O`Reilly rent richting de bal. Lugo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villena zal de hoekschop nemen. Lugo maakt een snoekduik en kopt de bal. Jöhren bokst de bal weg.

67e minuut.
Prieto speelt de bal door. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristov krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Inworp. Villena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemos geeft de bal voor. O`Reilly springt en kopt de bal. Jöhren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lehár geeft de bal voor. Lemos is nu in balbezit. Lemos geeft een lange en hoge pass. O`Reilly springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Valdés controleert de bal met de borst. Marjoniemi rent richting de bal. Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés schiet op doel. Bartolomé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Prieto met een sublieme pass. Klungelig pakt Maleńczuk de bal. Maleńczuk geeft een hoge lob. Morgado rent richting de bal. Morgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Cuban Soccer Academy 0:2

89e minuut.
Inworp. Maleńczuk met de inworp. Prieto met een sublieme pass. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk geeft een hoge lob. Bartolomé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marianao FC 52%, Cuban Soccer Academy 48%.
Marianao FC - Cuban Soccer Academy 0:2