Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sedina Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6054
Sedina KS Hańcza
4123 Tactiek 532H
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 44.8
solide Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Jonker met een sublieme pass. Mazzanati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strakovich. Strakovich krijgt een gele kaart. Mazzanati roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mazzanati kan niet meer verder spelen. Sajewicz komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Blahut kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szupin de bal onder controle te krijgen. Medunjanin is nu in balbezit. Medunjanin draait met de bal, schiet en ... Rebolledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - KS Hańcza 1:0

24e minuut.
Rabiega is nu in balbezit. Ciampi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rabiega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sajewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blahut is nu in balbezit. Blahut draait met de bal, schiet en ... Rebolledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - KS Hańcza 2:0

32e minuut.
Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blahut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rabiega met een snel genomen vrije trap. Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut schiet op doel. Rebolledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciampi met een sublieme pass. Jonker is nu in balbezit. Jonker passt de bal in één keer door. Medunjanin rent richting de bal. Medunjanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 42%, KS Hańcza 58%.
Sedina - KS Hańcza 2:0

46e minuut.
Sajewicz rent richting de bal. Melisz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabiega. Rabiega krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Piro geeft een lange en hoge pass. Blahut rent richting de bal. Met opzet legt Chevereşan zijn tegenspeler op de grond. Chevereşan krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Klungelig pakt Sajewicz de bal. Kurański rent richting de bal. Melisz maakt een afschuwelijke overtreding. Melisz krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Rebolledo trapt de bal weg van het doel. Rabiega kopt de bal weg. Klungelig pakt Chevereşan de bal. Blahut rent richting de bal. Blahut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Punčo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alasuutari is nu in balbezit. Alasuutari geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolec komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chevereşan speelt de bal door. Szupin heeft problemen om de bal te vangen. Medunjanin rent richting de bal. Medunjanin haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - KS Hańcza 3:0

86e minuut.
Inworp. Ciampi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chevereşan kan de bal niet met de borst controleren. Blahut is nu in balbezit. Blahut schiet op doel. Rebolledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Strakovich controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jonker maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Medunjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medunjanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 38%, KS Hańcza 62%.
Sedina - KS Hańcza 3:0