Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El Gran Amadeo Carrizo
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5334
Sin Pimienta FC Defensor Sporting Club
enganche Tactiek 5-2-3 PRO
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
40.5 gemiddelde waardering 28.4
adequate Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen weak


6e minuut.
Plesník rent richting de bal. Plesník passt de bal zonder na te denken. Picó heeft problemen om de bal te vangen. Picó schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krzyształowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin Pimienta FC - Defensor Sporting Club 1:0

11e minuut.
Sforzini rent richting de bal. Gigena geeft een lange en hoge pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Scher maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sin Pimienta FC - Defensor Sporting Club 1:1

12e minuut.
Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal in één keer door. Jacquet rent richting de bal. Jacquet geeft de bal voor. Paredes springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Albera is nu in balbezit. Patiño schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Albera raakt geblesseerd tijdens het duel. Januszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Albera rent richting de bal. Albera schiet op doel. Petronacci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin Pimienta FC - Defensor Sporting Club 2:1

20e minuut.
Plesník passt de bal zonder na te denken. Krzyształowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Picó rent richting de bal. Picó haalt uit met een fantastische trap. Petronacci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin Pimienta FC - Defensor Sporting Club 3:1

21e minuut.
Januszewski passt de bal met de wreef. Dicklauter speelt de bal door. Plesník rent richting de bal. Plesník geeft een lange en hoge pass. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin Pimienta FC - Defensor Sporting Club 4:1

25e minuut.
Inworp. Plesník met een snelle inworp. Krzyształowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyształowicz geeft een hoge lob. Albera springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lacraia passt de bal zonder na te denken. Plesník bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesník passt de bal met de wreef. Picó bereikt de bal nog maar net als eerste. Picó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sin Pimienta FC - Defensor Sporting Club 5:1

30e minuut.
Krzyształowicz is nu in balbezit. Krzyształowicz passt de bal in één keer door. Picó is nu in balbezit. Picó draait met de bal, schiet en ... Petronacci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin Pimienta FC - Defensor Sporting Club 6:1

36e minuut.
Roo probeert de bal met de borst te controleren. Picó rent richting de bal. Picó passt de bal met de wreef. Albera is nu in balbezit. Albera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin Pimienta FC 29%, Defensor Sporting Club 71%.
Sin Pimienta FC - Defensor Sporting Club 6:1

51e minuut.
Plesník rent richting de bal. Plesník passt de bal met de wreef. Krzyształowicz is nu in balbezit. Krzyształowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Patiño met een snelle inworp. Jacquet is nu in balbezit. Lacraia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lacraia krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Januszewski geeft een hoge lob. Počuča bereikt de bal nog maar net als eerste. Počuča passt de bal zonder na te denken. Plesník is nu in balbezit. Plesník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sforzini heeft problemen om de bal te vangen. Lacraia is nu in balbezit. Lacraia passt de bal met de wreef. Plesník bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Auerbach geeft de bal voor. Boritz probeert de bal aan de voet te houden. Gigena kopt de bal weg. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Počuča geeft de bal voor. Auerbach kan de bal niet met de borst controleren. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sin Pimienta FC - Defensor Sporting Club 7:1

81e minuut.
Lacraia onderschept slim de pass. Lacraia geeft een lange en hoge pass. Auerbach heeft problemen om de bal te vangen. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Picó rent richting de bal. Auerbach rent richting de bal. Picó verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyształowicz rent richting de bal. Krzyształowicz haalt uit met een fantastische trap. Petronacci bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin Pimienta FC 39%, Defensor Sporting Club 61%.
Sin Pimienta FC - Defensor Sporting Club 7:1