Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vila Neymar
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 399
Peteleko F.C TENYSPE
2x2 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 22.4
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Tall de bal. Stom onderschept slim de pass. Juhár met een sublieme pass. Paraiso rent richting de bal. Paraiso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colatusso probeert naar een medespeler te passen. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - TENYSPE 0:1

11e minuut.
Mäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Salsicha is nu in balbezit. Mäki onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mäki de bal. Mäki haalt uit met een fantastische trap. Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Paraiso speelt de bal door. Juhár met een sublieme pass. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Martinot probeert de bal aan de voet te houden. Juhár bokst de bal weg. Juhár met een sublieme pass. Paraíba rent richting de bal. Paraíba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Baillot probeert naar een medespeler te passen. Tall heeft problemen om de bal te vangen. Tall passt de bal zonder na te denken. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Doeltrap. Juhár met een harde bal richting middenveld. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Juhár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - TENYSPE 0:2

41e minuut.
Raquete neemt de hoekschop. De bal rolt over de achterlijn. Juhár trapt de bal weg van het doel. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - TENYSPE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 91%, TENYSPE 9%.
Peteleko F.C - TENYSPE 0:3

46e minuut.
Rosalém komt het veld opgelopen. Ortega komt het veld opgelopen. Felix komt het veld opgelopen. Goulart komt het veld opgelopen. Sampaio komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Felix rent richting de bal. Felix speelt de bal door. Goulart is nu in balbezit. Goulart haalt uit met een fantastische trap. Juhár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Raquete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Martinot de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Raquete geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Felix de bal. Sampaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - TENYSPE 0:4

65e minuut.
Felix passt de bal zonder na te denken. Rosalém rent richting de bal. Rosalém probeert naar een medespeler te passen. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Beltrão is nu in balbezit. Beltrão probeert naar een medespeler te passen. Goulart rent richting de bal. Goulart draait met de bal, schiet en ... Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - TENYSPE 0:5

70e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Goulart is nu in balbezit. Goulart geeft een hoge lob. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel. Juhár bokst de bal weg.

75e minuut.
Ortega schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Juhár trapt de bal weg. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Martinot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raquete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ortega de bal. Ortega geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Juhár met een harde bal richting middenveld. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart schiet op doel. Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Juhár met een harde bal richting middenveld. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Martinot probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sampaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampaio passt de bal in één keer door. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart haalt uit met een fantastische trap. Juhár bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - TENYSPE 0:6

89e minuut.
Raquete met de inworp. Ortega is nu in balbezit. Martinot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ortega raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortega legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Juhár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 89%, TENYSPE 11%.
Peteleko F.C - TENYSPE 0:6