Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FFB Sokker Academy Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5948
FFB Sokker Academy Cuartetero
5312 Tactiek 343 ff
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
28.6 gemiddelde waardering 38.9
average Schieten good
average Passen average
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Colil rent richting de bal. Mingqing onderschept slim de pass. Mingqing geeft de bal voor. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorelli. Sorelli krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Menin is nu in balbezit. Menin passt de bal in één keer door. D’Arienzo rent richting de bal. D’Arienzo schiet op doel. Przybyliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Newbery met een snelle inworp. Der Ohanessian is nu in balbezit. Barnett is nu in balbezit. Der Ohanessian is nu in balbezit. Der Ohanessian schiet op doel. Przybyliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cheuquian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuquian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Cuartetero 0:1

19e minuut.
Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sorelli de bal. Cheuquian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuquian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Cuartetero 0:2

20e minuut.
Barnett passt de bal met de wreef. Cheuquian rent richting de bal. Barnett maakt een afschuwelijke overtreding. Barnett is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Cheuquian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adašević verovert de bal door een tackle van achteren. Colil onderschept slim de pass. Colil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Cuartetero 0:3

24e minuut.
Newbery heeft problemen om de bal te vangen. Newbery passt de bal zonder na te denken. Cheuquian rent richting de bal. Cheuquian schiet op doel. Przybyliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Cuartetero 0:4

40e minuut.
D’Arienzo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bizzarri de bal onder controle te krijgen. Cheuquian is nu in balbezit. Cheuquian schiet op doel. Przybyliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Sorelli speelt de bal door. Mozzini is nu in balbezit. Real rent richting de bal. Real draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Cuartetero 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 60%, Cuartetero 40%.
FFB Sokker Academy - Cuartetero 1:4

47e minuut.
Noblet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sorelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Real heeft problemen om de bal te vangen. Real haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Colil kopt de bal weg. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real draait met de bal, schiet en ... Poët probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Noblet is nu in balbezit. Noblet speelt de bal door. Newbery met een sublieme pass. Cheuquian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuquian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 36%, Cuartetero 64%.
FFB Sokker Academy - Cuartetero 1:4