Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DrewniakTeam Leśnik Kliniska
ProJecT X Tactiek atak
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 23.9
weak Schieten adequate
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Banaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła rent richting de bal. Guła met een sublieme pass. Romanczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanczewski schiet op doel. Willma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sznaucer speelt de bal door. Kołcz is nu in balbezit. Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz onderschept slim de pass. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Willma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Leśnik Kliniska 0:1

19e minuut.
Sznaucer is nu in balbezit. Grabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabowski draait met de bal, schiet en ... Sznaucer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szebert rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szebert is nu in balbezit. Szebert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DrewniakTeam - Leśnik Kliniska 1:1

27e minuut.
Szebert rent richting de bal. Szebert speelt de bal door. Bakiera rent richting de bal. Grabowski onderschept slim de pass. Grabowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Guła kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Romanczewski de bal onder controle te krijgen. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Guła rent richting de bal. Guła probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Romanczewski rent richting de bal. Romanczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Willma trapt de bal weg van het doel. Guła kopt de bal weg. Kołcz is nu in balbezit. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Lami de bal. Sznaucer is nu in balbezit. Lami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lami krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Lenort rent richting de bal. Lenort geeft een lange en hoge pass. Cerber is nu in balbezit. Grabowski onderschept slim de pass. Grabowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Mikrut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrewniakTeam 49%, Leśnik Kliniska 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DrewniakTeam - Leśnik Kliniska 1:1

46e minuut.
Jarosiński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lenort verovert de bal door een tackle van achteren. Lenort probeert naar een medespeler te passen. Banaszkiewicz rent richting de bal. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szebert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Romanczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banaszkiewicz met een snel genomen vrije trap. Willma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Lenort rent richting de bal. Guła verovert de bal door een tackle van achteren. Guła speelt de bal door. Romanczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz schiet op doel. Willma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Guła speelt de bal door. Mefikowicz rent richting de bal. Lami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lami krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Klungelig pakt Szebert de bal. Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwietniak. Kwietniak krijgt een gele kaart. Lenort raakt geblesseerd tijdens het duel. Lenort zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DrewniakTeam - Leśnik Kliniska 2:1

75e minuut.
Jarosiński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cerber maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dachtera heeft problemen om de bal te vangen. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Willma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Guła geeft een hoge lob. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz verovert de bal door een tackle van achteren. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DrewniakTeam - Leśnik Kliniska 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrewniakTeam 56%, Leśnik Kliniska 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DrewniakTeam - Leśnik Kliniska 2:2
  • 1. H. Willma
  • 2. T. Stefaniuk
  • 3. G. Kaczmarczak
  • 4. R. Dachtera
  • 5. B. Przybyliński
  • 6. J. Lami
  • 7. O. Nicoń
  • 8. R. Szebert
  • 9. T. Lenort
  • 10. B. Grabowski
  • (46' C. Jarosiński)
  • 11. K. Podgórniak

  • 1. E. Mikrut
  • 2. S. Grębosz
  • 3. J. Bakiera
  • 4. D. Banaszkiewicz
  • 5. K. Cerber
  • 6. A. Kwietniak
  • 7. A. Guła
  • 8. E. Mefikowicz
  • 9. .
  • 10. M. Romanczewski
  • 11. J. Kołcz
  • 12. .