Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: GKS 1962 Jastrzębie Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2628
GKS Farbowane Lisy
KAC FAKEN Tactiek bezpieczna
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 44.7
matig Schieten goed
solide Passen matig
matig Verdedigen goed


30e minuut.
Fiut rent richting de bal. Skafarek verovert de bal door een tackle van achteren. Skafarek probeert naar een medespeler te passen. Baran is nu in balbezit. Baran schiet op doel. Echevérry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baran is nu in balbezit. Baran schiet op doel. Echevérry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Farbowane Lisy 0:1

35e minuut.
Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski geeft de bal voor. Kaak rent richting de bal. Kaak haalt uit met een fantastische trap. Echevérry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Farbowane Lisy 0:2

41e minuut.
Kossok heeft problemen om de bal te vangen. Kossok geeft een lange en hoge pass. Skafarek kopt de bal weg. Daar is Mikuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS 49%, Farbowane Lisy 51%.
GKS - Farbowane Lisy 0:2

50e minuut.
Furtek rent richting de bal. Skafarek onderschept slim de pass. Skafarek met een sublieme pass. Mikuła rent richting de bal. Mikuła draait met de bal, schiet en ... Echevérry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Furtek speelt de bal door. Fiut rent richting de bal. Fiut met een sublieme pass. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mikuła onderschept slim de pass. Mikuła passt de bal in één keer door. Sadłowski met een sublieme pass. Kaak rent richting de bal. Kaak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS 49%, Farbowane Lisy 51%.
GKS - Farbowane Lisy 0:2