Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Amarena Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7736
QTS Zeszło Viitorul Barlad
541 Tactiek Cucu 1.0
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.5 gemiddelde waardering 55.3
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


1e minuut.
Duggan geeft de bal voor. Torjman rent richting de bal. Torjman geeft de bal voor. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 1:0

8e minuut.
Chipende kopt de bal weg. Zidane is nu in balbezit. Zidane geeft een lange en hoge pass. Brancaleone krijgt zijn hoofd ertegen. Radenović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 1:1

10e minuut.
Đuzalović passt de bal met de wreef. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro draait met de bal, schiet en ... Bunghez probeert de bal aan de voet te houden. Týral maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Týral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ciemnota passt de bal met de wreef. Đuzalović heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Cvetanović zijn tegenspeler op de grond. Cvetanović krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Camareiro schiet op doel. Bunghez heeft problemen om de bal te vangen. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vazda de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 2:1

25e minuut.
Zidane kan de bal niet met de borst controleren. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Ciemnota met een sublieme pass. Torjman heeft problemen om de bal te vangen. Torjman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torjman met een sublieme pass. Klungelig pakt Camareiro de bal. Camareiro schiet op doel. Týral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pałysz passt de bal zonder na te denken. Torjman is nu in balbezit. Torjman passt de bal in één keer door. Camareiro rent richting de bal. Camareiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 3:1

32e minuut.
Đuzalović geeft een lange en hoge pass. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman met een sublieme pass. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 4:1

35e minuut.
Pałysz met een sublieme pass. Torjman rent richting de bal. Torjman probeert naar een medespeler te passen. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 5:1

38e minuut.
Đuzalović met de inworp. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota passt de bal met de wreef. Torjman rent richting de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ... Týral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Torjman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Camareiro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Đuzalović geeft een lange en hoge pass. Vazda verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Torjman neemt de hoekschop. Camareiro springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Týral probeert naar een medespeler te passen. Ciemnota kopt de bal weg. Camareiro rent richting de bal. Camareiro draait met de bal, schiet en ... Týral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 6:1

44e minuut.
Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota passt de bal met de wreef. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel. Týral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QTS Zeszło 30%, Viitorul Barlad 70%.
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 7:1

46e minuut.
Cvetanović passt de bal zonder na te denken. Đuzalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuzalović geeft een lange en hoge pass. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Týral bokst de bal weg.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Týral met een harde bal richting middenveld. Pałysz kopt de bal weg. Torjman kan de bal niet met de borst controleren. Torjman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Frisone probeert naar een medespeler te passen. Brancaleone met een sublieme pass. Ruiz Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 7:2

53e minuut.
Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota met een sublieme pass. Torjman rent richting de bal. Daar is Torjman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Týral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 8:2

57e minuut.
Ciemnota speelt de bal door. Vazda verovert de bal door een tackle van achteren. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 9:2

57e minuut.
Camareiro met een sublieme pass. Pałysz rent richting de bal. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pałysz is nu in balbezit. Pałysz passt de bal met de wreef. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro verovert de bal door een tackle van achteren. Camareiro schiet op doel. Týral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Týral met een sublieme pass. Pałysz kopt de bal weg. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman geeft de bal voor. Camareiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 10:2

68e minuut.
Ciemnota passt de bal zonder na te denken. Đuzalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuzalović geeft de bal voor. Camareiro heeft problemen om de bal te vangen. Camareiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ciemnota passt de bal zonder na te denken. Đuzalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Đuzalović de bal. Đuzalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 11:2

74e minuut.
Camareiro onderschept slim de pass. Đuzalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuzalović geeft de bal voor. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro draait met de bal, schiet en ... Týral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Duggan passt de bal in één keer door. Đuzalović speelt de bal door. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman draait met de bal, schiet en ... Týral werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gawlicki kopt de bal weg. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota begaat een overtreding. Ciemnota krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt Torjman de bal. Torjman speelt de bal door. Camareiro rent richting de bal. Camareiro schiet op doel. Týral probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 12:2

87e minuut.
Daar is Đuzalović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cvetanović. Đuzalović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciemnota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Camareiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Đuzalović rent richting de bal. Đuzalović passt de bal in één keer door. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Torjman is nu in balbezit. Torjman draait met de bal, schiet en ... Týral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QTS Zeszło 30%, Viitorul Barlad 70%.
QTS Zeszło - Viitorul Barlad 12:2