Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-06 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Klepisko !
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Dragon Ball Wimbledon Tokers
arka Tactiek hb 26
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
27 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
80.8 gemiddelde waardering 59.6
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
briljant Passen solide
briljant Verdedigen formidabel


2e minuut.
Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vlaicu zal de hoekschop nemen. Tuccio krijgt zijn hoofd ertegen. Kosov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Dương Khánh onderschept slim de pass. Dương Khánh probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Wimbledon Tokers 1:0

6e minuut.
Ripodas onderschept slim de pass. Ripodas met een sublieme pass. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf schiet op doel. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Wimbledon Tokers 2:0

18e minuut.
Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mielcarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. Matveev geeft een hoge lob. Huenchulaf krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Velikov geeft een lange en hoge pass. Vlaicu probeert de bal aan de voet te houden. Dương Khánh speelt de bal door. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf schiet op doel. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Matveev kopt de bal weg. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu geeft de bal voor. Huenchulaf krijgt zijn hoofd ertegen. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Wimbledon Tokers 3:0

25e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft de bal voor. Huenchulaf maakt een snoekduik en kopt de bal. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Wimbledon Tokers 4:0

27e minuut.
Šaraba verovert de bal door een tackle van achteren. Šaraba passt de bal zonder na te denken. Matveev rent richting de bal. Matveev heeft problemen om de bal te vangen. Matveev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. Dương Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh passt de bal zonder na te denken. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dương Khánh geeft de bal voor. Matveev kopt de bal weg. Velikov is nu in balbezit. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Wimbledon Tokers 5:0

33e minuut.
Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński passt de bal in één keer door. Vladimirov heeft problemen om de bal te vangen. Bercu is nu in balbezit. Bercu schiet op doel. Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Matveev kopt de bal weg. Daar is El-Helw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu schiet op doel. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 41%, Wimbledon Tokers 59%.
Dragon Ball - Wimbledon Tokers 5:0

49e minuut.
Mărcuş kopt de bal weg. Dương Khánh is nu in balbezit. Dương Khánh probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Godoy bokst de bal weg.

52e minuut.
Dương Khánh geeft de bal voor. Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev passt de bal zonder na te denken. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Godoy bokst de bal weg.

59e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio passt de bal zonder na te denken. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu schiet op doel. Godoy bokst de bal weg.

65e minuut.
Šaraba verovert de bal door een tackle van achteren. Šaraba geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf kopt de bal weg. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Khánh Giang probeert naar een medespeler te passen. Matveev rent richting de bal. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Tuccio rent richting de bal. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Tuccio is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matveev neemt de hoekschop. Huenchulaf maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Buitenspel voor Huenchulaf. Goede buitenspelval van de verdediging. Dachev komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Matveev passt de bal met de wreef. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal in één keer door. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 43%, Wimbledon Tokers 57%.
Dragon Ball - Wimbledon Tokers 5:0