Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: PRUSZKÓW Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4704
mirass Cytadela Żoliborz
dom Tactiek defatt
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 58.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Buga is nu in balbezit. Buga geeft een hoge lob. Muchiut rent richting de bal. Piñera Zapatero onderschept slim de pass. Piñera Zapatero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Dydek verovert de bal door een tackle van achteren. Dydek passt de bal in één keer door. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenkanin rent richting de bal. Fenkanin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ciuni probeert naar een medespeler te passen. Płoski probeert naar een medespeler te passen. Giesa is nu in balbezit. Giesa haalt uit met een fantastische trap. Avalos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Cytadela Żoliborz 0:1

27e minuut.
Błaszczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszczykowski met een sublieme pass. Masmanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmanidis geeft een hoge lob. Orsatti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fenkanin kopt de bal weg. Masmanidis rent richting de bal. Masmanidis geeft een hoge lob. Piñera Zapatero rent richting de bal. Piñera Zapatero draait met de bal, schiet en ... Żygus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Płoski passt de bal met de wreef. Ciuni is nu in balbezit. Ciuni met een sublieme pass. Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin schiet op doel. Avalos bokst de bal weg.

35e minuut.
Orsatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Negão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negão geeft een lange en hoge pass. Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fenkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenkanin geeft een hoge lob. Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Cytadela Żoliborz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 39%, Cytadela Żoliborz 61%.
mirass - Cytadela Żoliborz 0:2

55e minuut.
Magheru speelt de bal door. Piñera Zapatero rent richting de bal. Piñera Zapatero passt de bal met de wreef. Orsatti rent richting de bal. Orsatti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Magheru is nu in balbezit. Magheru met een sublieme pass. Daar is Jaskółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñera Zapatero verovert de bal door een tackle van achteren. Piñera Zapatero schiet op doel. Żygus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Cytadela Żoliborz 1:2

68e minuut.
Fenkanin passt de bal met de wreef. Pęczak is nu in balbezit. Masmanidis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Masmanidis krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Grabarski rent richting de bal. Grabarski geeft de bal voor. Orsatti rent richting de bal. Orsatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mirass - Cytadela Żoliborz 2:2

78e minuut.
Płoski met een sublieme pass. Ciuni is nu in balbezit. Ciuni passt de bal in één keer door. Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin schiet op doel. Avalos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 40%, Cytadela Żoliborz 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mirass - Cytadela Żoliborz 2:2