Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Henryka Reymana
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6539
Wisła 1906 Kraków Glebogryzarka Szambiarna
:) Tactiek test1
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 30.1
very good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tylšar probeert naar een medespeler te passen. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek passt de bal met de wreef. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Glebogryzarka Szambiarna 1:0

3e minuut.
Mento passt de bal in één keer door. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad geeft een lange en hoge pass. Bobek kan de bal niet met de borst controleren. Bobek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Liszka met een harde bal richting middenveld. Mento kopt de bal weg. Daar is Nowosad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Konarzewski kopt de bal weg. Depcik rent richting de bal. Mento begaat een overtreding. Mento krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Prentice geeft de bal voor. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad passt de bal zonder na te denken. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Liszka trapt de bal weg van het doel. Prentice probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jasieńczyk rent richting de bal. Kołcz verovert de bal door een tackle van achteren. Kołcz probeert naar een medespeler te passen. Nowosad rent richting de bal. Nowosad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bobek is nu in balbezit. Bobek passt de bal met de wreef. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Liszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Glebogryzarka Szambiarna 2:0

21e minuut.
Materzok is nu in balbezit. Bobek onderschept slim de pass. Bobek speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Kołcz de bal. Kostrubski begaat een overtreding. Kołcz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mento zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nowosad rent richting de bal. Nowosad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Prentice met een sublieme pass. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad passt de bal met de wreef. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nowosad kopt de bal weg. Kołcz rent richting de bal. Kołcz probeert naar een medespeler te passen. Nowosad rent richting de bal. Nowosad haalt uit met een fantastische trap. Liszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Glebogryzarka Szambiarna 3:0

34e minuut.
Liszka trapt de bal weg van het doel. Mento kopt de bal weg. Kołcz probeert de bal met de borst te controleren. Kołcz schiet op doel. Liszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Glebogryzarka Szambiarna 4:0

41e minuut.
Mento probeert naar een medespeler te passen. Nowosad rent richting de bal. Nowosad speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 23%, Glebogryzarka Szambiarna 77%.
Wisła 1906 Kraków - Glebogryzarka Szambiarna 4:0

48e minuut.
Mújika geeft een hoge lob. Nowosad heeft problemen om de bal te vangen. Kostrubski rent richting de bal. Nowosad verovert de bal door een tackle van achteren. Nowosad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Prentice geeft een hoge lob. Nowosad kopt de bal weg. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. Liszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Glebogryzarka Szambiarna 5:0

53e minuut.
Klungelig pakt Kostrubski de bal. Kostrubski speelt de bal door. Schab is nu in balbezit. Nowosad onderschept slim de pass. Nowosad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mento is nu in balbezit. Mento speelt de bal door. Bobek rent richting de bal. Bobek draait met de bal, schiet en ... Liszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Glebogryzarka Szambiarna 6:0

62e minuut.
Depcik is nu in balbezit. Mento verovert de bal door een tackle van achteren. Mento passt de bal met de wreef. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek haalt uit met een fantastische trap. Liszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kominek is nu in balbezit. Mento onderschept slim de pass. Mento speelt de bal door. Bobek rent richting de bal. Bobek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Nowosad is nu in balbezit. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nowosad de bal. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Glebogryzarka Szambiarna 7:0

76e minuut.
Liszka met een sublieme pass. Blanch bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanch passt de bal in één keer door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Depcik is nu in balbezit. Mento onderschept slim de pass. Mento passt de bal met de wreef. Bobek is nu in balbezit. Bobek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Glebogryzarka Szambiarna 8:0

84e minuut.
Mento bereikt de bal nog maar net als eerste. Mento passt de bal zonder na te denken. Bobek rent richting de bal. Bobek draait met de bal, schiet en ... Liszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Glebogryzarka Szambiarna 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 24%, Glebogryzarka Szambiarna 76%.
Wisła 1906 Kraków - Glebogryzarka Szambiarna 9:0