Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: StarStarachowice Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9230
StarStarachowice La PoP MAChiNE
532bk2 Tactiek TrAiNinG 4312
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
55.4 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu passt de bal met de wreef. Mureşan is nu in balbezit. Rácz verovert de bal door een tackle van achteren. Rácz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rotela trapt de bal weg. Aureli is nu in balbezit. Karamon begaat een overtreding. Karamon krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Aureli raakt geblesseerd tijdens het duel. Czymech zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pucek kopt de bal weg. Daar is Ubal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutryn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mutryn heeft problemen om de bal te vangen. Antolak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urdinarán maakt een snoekduik en kopt de bal. Bozhilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - La PoP MAChiNE 0:1

8e minuut.
Zakwas passt de bal in één keer door. Floricioiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ubal. Ubal krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Karamon speelt de bal door. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - La PoP MAChiNE 0:2

21e minuut.
Ciocca geeft een lange en hoge pass. Silva is nu in balbezit. Biaduń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biaduń krijgt een gele kaart. Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. Antolak met een snel genomen vrije trap. Urdinarán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pucek speelt de bal door. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu onderschept slim de pass. Floricioiu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pucek geeft de bal voor. Klungelig pakt Baton de bal. Rácz rent richting de bal. Rácz schiet op doel. Rotela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rotela met een harde bal richting middenveld. Biaduń speelt de bal door. Zakwas heeft problemen om de bal te vangen. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. Bozhilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Floricioiu speelt de bal door. Pucek rent richting de bal. Pucek passt de bal in één keer door. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu haalt uit met een fantastische trap. Rotela bokst de bal weg.

38e minuut.
Biaduń met een sublieme pass. Zakwas rent richting de bal. Zakwas probeert naar een medespeler te passen. Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu schiet op doel. Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rácz is nu in balbezit. Karamon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rácz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rácz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rotela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - La PoP MAChiNE 1:2

44e minuut.
Mutryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutryn geeft een hoge lob. Rácz probeert naar een medespeler te passen. Floricioiu heeft problemen om de bal te vangen. Floricioiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 38%, La PoP MAChiNE 62%.
StarStarachowice - La PoP MAChiNE 1:2

46e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva met een sublieme pass. Ciocca is nu in balbezit. Floricioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Floricioiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nørgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Nørgaard met een sublieme pass. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucek verovert de bal door een tackle van achteren. Pucek geeft een lange en hoge pass. Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Biaduń met een sublieme pass. Zakwas is nu in balbezit. Zakwas geeft een lange en hoge pass. Antolak rent richting de bal. Antolak geeft een lange en hoge pass. Bozhilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Biaduń met een sublieme pass. Karamon probeert naar een medespeler te passen. Antolak rent richting de bal. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Bozhilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rácz rent richting de bal. Rácz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mureşan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aureli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rotela bokst de bal weg. Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarStarachowice - La PoP MAChiNE 2:2

73e minuut.
Antolak geeft de bal voor. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdinarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Baton is nu in balbezit. Rácz verovert de bal door een tackle van achteren. Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu draait met de bal, schiet en ... Rotela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - La PoP MAChiNE 3:2

77e minuut.
Inworp. Czymech met de inworp. Aureli is nu in balbezit. Aureli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pucek met de inworp. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń geeft een lange en hoge pass. Rácz is nu in balbezit. Rácz schiet op doel. Rotela bokst de bal weg. Mureşan kopt de bal weg. Daar is Aureli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Baton ... Strafschop! Aureli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aureli kan niet meer verder spelen.

90e minuut.
Karamon passt de bal met de wreef. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomando tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lomando krijgt een gele kaart. Biaduń wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Biaduń kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 40%, La PoP MAChiNE 60%.
StarStarachowice - La PoP MAChiNE 3:2