Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kypros
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9460
Kypros O‘zbekiston
newera Tactiek 5-3-2 #4
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
67.9 gemiddelde waardering 64.4
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Mavioğlu speelt de bal door. Pouros probeert naar een medespeler te passen. Usar rent richting de bal. Usar geeft de bal voor. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen. Kazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mavioğlu passt de bal in één keer door. Chrysostomou geeft een hoge lob. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Kazilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - O‘zbekiston 1:0

14e minuut.
Birinci passt de bal in één keer door. Pouros met een sublieme pass. Daar is Usar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usar geeft een lange en hoge pass. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen. Kazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mavioğlu rent richting de bal. Mavioğlu passt de bal in één keer door. Usar bereikt de bal nog maar net als eerste. Usar geeft een lange en hoge pass. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - O‘zbekiston 2:0

29e minuut.
Chrysostomou speelt de bal door. Birinci rent richting de bal. Birinci geeft een hoge lob. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen. Kazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - O‘zbekiston 3:0

33e minuut.
Usar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marinov. Usar raakt geblesseerd tijdens het duel. Usar met een snel genomen vrije trap. Şevket springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Marinov is nu in balbezit. Usar verovert de bal door een tackle van achteren. Usar passt de bal in één keer door. Birinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birinci schiet op doel. Kazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros 31%, O‘zbekiston 69%.
Kypros - O‘zbekiston 3:0

47e minuut.
Marinov geeft een lange en hoge pass. Muxammadov is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muxammadov neemt de hoekschop. Darslikov maakt een snoekduik en kopt de bal. Akifler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Daar is Pouros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouros passt de bal met de wreef. Usar rent richting de bal. Usar geeft een hoge lob. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen. Kazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Şevket kopt de bal weg. Birinci is nu in balbezit. Birinci geeft een hoge lob. Şevket is nu in balbezit. Şevket draait met de bal, schiet en ... Kazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Birinci zal de hoekschop nemen. Şevket springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Elmas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Futrasov is nu in balbezit. Futrasov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kalasidirov de bal. Kalasidirov geeft een hoge lob. Darslikov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Livadiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Navoiy rent richting de bal. Navoiy draait met de bal, schiet en ... Akifler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pouros onderschept slim de pass. Pouros passt de bal zonder na te denken. Zeradov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elmas rent richting de bal. Elmas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usar met een snelle inworp. Mavioğlu probeert naar een medespeler te passen. Birinci rent richting de bal. Birinci geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Usar rent richting de bal. Usar geeft een lange en hoge pass. Elmas rent richting de bal. Elmas haalt uit met een fantastische trap. Kazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - O‘zbekiston 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros 42%, O‘zbekiston 58%.
Kypros - O‘zbekiston 4:0