Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Parque Palermo
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Adelante Palermo AS Ravenna
4141 Tactiek Trening 2
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten very good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Colţan geeft een hoge lob. Małysiak rent richting de bal. Małysiak probeert naar een medespeler te passen. Treitz rent richting de bal. Treitz draait met de bal, schiet en ... Agius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Budeš de bal. Tega is nu in balbezit. Treitz is nu in balbezit. Treitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - AS Ravenna 0:1

3e minuut.
Berlingieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojić is nu in balbezit. Kojić geeft een lange en hoge pass. Valeriano springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adelante Palermo - AS Ravenna 1:1

6e minuut.
Agius met een harde bal richting middenveld. Abbaszadə kopt de bal weg. Saporiti probeert de bal met de borst te controleren. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak met een sublieme pass. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ... Agius bokst de bal weg. Budeš rent richting de bal. Tega onderschept slim de pass. Tega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - AS Ravenna 1:2

24e minuut.
Baleani onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kojić de bal. Kojić passt de bal in één keer door. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adelante Palermo - AS Ravenna 2:2

27e minuut.
Berlingieri is nu in balbezit. Berlingieri passt de bal zonder na te denken. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp haalt uit met een fantastische trap. Grzonkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - AS Ravenna 3:2

28e minuut.
Valeriano verovert de bal door een tackle van achteren. Mnguni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valeriano. Valeriano krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Madarász passt de bal met de wreef. Saporiti rent richting de bal. Berlingieri begaat een overtreding. Saporiti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 39%, AS Ravenna 61%.
Adelante Palermo - AS Ravenna 3:2

46e minuut.
Makowiecki komt het veld opgelopen. Lacina komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Korol verovert de bal door een tackle van achteren. Korol geeft een hoge lob. Makowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Makowiecki haalt uit met een fantastische trap. Agius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adelante Palermo - AS Ravenna 3:3

54e minuut.
Hesp geeft een lange en hoge pass. Baleani onderschept slim de pass. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - AS Ravenna 4:3

56e minuut.
Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzesik geeft een hoge lob. Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki geeft een lange en hoge pass. Tega krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Saporiti probeert naar een medespeler te passen. Berlingieri is nu in balbezit. Berlingieri passt de bal zonder na te denken. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp haalt uit met een fantastische trap. Grzonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Mnguni passt de bal in één keer door. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano onderschept slim de pass. Valeriano draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - AS Ravenna 5:3

71e minuut.
Żywicki komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Tega onderschept slim de pass. Peier bereikt de bal nog maar net als eerste. Peier passt de bal in één keer door. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega haalt uit met een fantastische trap. Agius bokst de bal weg.

82e minuut.
Berlingieri rent richting de bal. Mnguni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berlingieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Berlingieri met een snel genomen vrije trap. Valeriano rent richting de bal. Valeriano schiet op doel. Grzonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mnguni is nu in balbezit. Berlingieri verovert de bal door een tackle van achteren. Berlingieri met een sublieme pass. Kojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 27%, AS Ravenna 73%.
Adelante Palermo - AS Ravenna 5:3