Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: e_clerrru Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5514
e_clerrru UTA A_RADU
trei Tactiek baraj
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten excellent
poor Passen weak
average Verdedigen weak


9e minuut.
Bâtă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ait Ahmed met een snelle inworp. Świątczak geeft een lange en hoge pass. Dosca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Świątczak verovert de bal door een tackle van achteren. Świątczak met een sublieme pass. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński draait met de bal, schiet en ... Petrisor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - UTA A_RADU 0:1

13e minuut.
Dvornic is nu in balbezit. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu passt de bal zonder na te denken. Dosca rent richting de bal. Dosca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gorzelak onderschept slim de pass. Gorzelak geeft een lange en hoge pass. Daar is Bâtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Dosca de bal onder controle te krijgen. Świątczak geeft de bal voor. Bâtă heeft problemen om de bal te vangen. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak met een sublieme pass. Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - UTA A_RADU 0:2

37e minuut.
Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca onderschept slim de pass. Dosca passt de bal in één keer door. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński schiet op doel. Petrisor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 75%, UTA A_RADU 25%.
e_clerrru - UTA A_RADU 0:2

56e minuut.
Comaniciu geeft een hoge lob. Ait Ahmed kopt de bal weg. Klungelig pakt Białożyński de bal. Dosca is nu in balbezit. Dosca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Świątczak de bal. Białożyński rent richting de bal. Białożyński schiet op doel. Petrisor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Białożyński rent richting de bal. Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński rent richting de bal. Dosca rent richting de bal. Dosca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - UTA A_RADU 0:3

70e minuut.
Dosca probeert de bal met de borst te controleren. Dosca passt de bal zonder na te denken. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński schiet op doel. Petrisor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - UTA A_RADU 0:4

74e minuut.
Frăţilă is nu in balbezit. Gorzelak onderschept slim de pass. Gorzelak met een sublieme pass. Dosca heeft problemen om de bal te vangen. Dosca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ait Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Ahmed geeft de bal voor. Białożyński rent richting de bal. Białożyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - UTA A_RADU 0:5

77e minuut.
Chiricheş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białożyński rent richting de bal. Białożyński haalt uit met een fantastische trap. Petrisor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Świątczak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Botezan met een harde bal richting middenveld. Korinthios kopt de bal weg. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Świątczak rent richting de bal. Świątczak passt de bal zonder na te denken. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński draait met de bal, schiet en ... Petrisor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 78%, UTA A_RADU 22%.
e_clerrru - UTA A_RADU 0:5