Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Where is My Mind Hell Town
tris Tactiek unni
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 48
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 63.2
goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Jurzyc de bal onder controle te krijgen. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zagumny moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zagumny schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale is nu in balbezit. Faita begaat een overtreding. Faita krijgt een gele kaart. Wale raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rapacki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Shylin is nu in balbezit. Shylin passt de bal met de wreef. Rapacki met een sublieme pass. Khayri is nu in balbezit. Khayri schiet op doel. Jędykiwiecz bokst de bal weg. Siebers is nu in balbezit. Siebers draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 0:1

5e minuut.
Męczywór speelt de bal door. Klungelig pakt Jurzyc de bal. Jurzyc passt de bal met de wreef. Kydonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kydonis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Jurzyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koester onderschept slim de pass. Koester met een sublieme pass. Daar is Siebers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siebers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rapacki geeft de bal voor. Khayri kopt de bal weg. Siebers is nu in balbezit. Siebers haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

11e minuut.
Seyidzadə geeft de bal voor. Wale kopt de bal weg. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 0:2

12e minuut.
Bahamón probeert de bal aan de voet te houden. Jurzyc is nu in balbezit. Bahamón begaat een overtreding. Bahamón krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacki rent richting de bal. Rapacki passt de bal in één keer door. Wale rent richting de bal. Wale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 0:3

15e minuut.
Rapacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacki passt de bal zonder na te denken. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebers draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 0:4

16e minuut.
Khayri rent richting de bal. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebers is nu in balbezit. Siebers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Jurzyc kopt de bal weg. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya geeft de bal voor. Rapacki kopt de bal weg. Shylin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Shylin verovert de bal door een tackle van achteren. Shylin geeft een lange en hoge pass. Khayri is nu in balbezit. Khayri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 0:5

19e minuut.
Khayri passt de bal met de wreef. Siebers is nu in balbezit. Faita speelt de bal door. Shylin geeft de bal voor. Wale krijgt zijn hoofd ertegen. Jędykiwiecz bokst de bal weg.

21e minuut.
Męczywór is nu in balbezit. Męczywór geeft de bal voor. Jurzyc rent richting de bal. Jurzyc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:5

22e minuut.
Moizan is nu in balbezit. Moizan probeert naar een medespeler te passen. Koester geeft een lange en hoge pass. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz bokst de bal weg. Siebers rent richting de bal. Siebers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:6

25e minuut.
Koester kopt de bal weg. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebers passt de bal met de wreef. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Wale is nu in balbezit. Wale speelt de bal door. Shylin probeert naar een medespeler te passen. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Shylin rent richting de bal. Shylin geeft een lange en hoge pass. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:7

35e minuut.
Shylin probeert naar een medespeler te passen. Rapacki is nu in balbezit. Rapacki probeert naar een medespeler te passen. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Wale geeft de bal voor. Kuraś probeert de bal aan de voet te houden. Shylin met een sublieme pass. Siebers is nu in balbezit. Siebers haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Petekkaya onderschept slim de pass. Shylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shylin passt de bal zonder na te denken. Khayri heeft problemen om de bal te vangen. Khayri schiet op doel. Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Rapacki probeert naar een medespeler te passen. Bahamón geeft een lange en hoge pass. Siebers kopt de bal weg. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:8

45e minuut.
Shylin passt de bal in één keer door. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale met een sublieme pass. Siebers rent richting de bal. Siebers haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Ambrozik komt het veld opgelopen. Jildenkrans komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 70%, Hell Town 30%.
Where is My Mind - Hell Town 1:8

47e minuut.
Klungelig pakt Shylin de bal. Shylin geeft een lange en hoge pass. Daditsos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Faita de bal. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:9

49e minuut.
Moizan geeft de bal voor. Jildenkrans rent richting de bal. Jildenkrans geeft de bal voor. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bahamón kopt de bal weg. Shylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shylin speelt de bal door. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jildenkrans is nu in balbezit. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:10

52e minuut.
Moizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moizan geeft een lange en hoge pass. Shylin speelt de bal door. Klungelig pakt Ambrozik de bal. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:11

53e minuut.
Daditsos probeert naar een medespeler te passen. Krzymiński met een sublieme pass. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:12

55e minuut.
Jildenkrans passt de bal zonder na te denken. Rapacki speelt de bal door. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:13

58e minuut.
Petekkaya geeft de bal voor. Kuziel rent richting de bal. Wale verovert de bal door een tackle van achteren. Wale draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:14

60e minuut.
Shylin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jildenkrans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shylin rent richting de bal. Shylin geeft een lange en hoge pass. Ambrozik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:15

66e minuut.
Moizan verovert de bal door een tackle van achteren. Moizan geeft een hoge lob. Wale kopt de bal weg. Jildenkrans is nu in balbezit. Jildenkrans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rapacki passt de bal zonder na te denken. Shylin probeert naar een medespeler te passen. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Shylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Daditsos rent richting de bal. Biecke is nu in balbezit. Ambrozik onderschept slim de pass. Ambrozik schiet op doel. Jędykiwiecz bokst de bal weg.

71e minuut.
Daditsos heeft problemen om de bal te vangen. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik passt de bal in één keer door. Jildenkrans rent richting de bal. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Rapacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacki geeft een lange en hoge pass. Kuraś probeert de bal met de borst te controleren. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Shylin is nu in balbezit. Shylin speelt de bal door. Jildenkrans rent richting de bal. Jildenkrans haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Daditsos de bal. Rapacki met een sublieme pass. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Hell Town 1:16

81e minuut.
Petekkaya geeft een lange en hoge pass. Shylin kopt de bal weg. Ambrozik rent richting de bal. Jildenkrans rent richting de bal. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bahamón maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Kuraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapacki verovert de bal door een tackle van achteren. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wale is nu in balbezit. Wale geeft een hoge lob. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Rapacki passt de bal in één keer door. Shylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shylin geeft een hoge lob. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Seyidzadə rent richting de bal. Seyidzadə geeft een hoge lob. Wale kopt de bal weg. Jildenkrans probeert de bal met de borst te controleren. Jildenkrans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 69%, Hell Town 31%.
Where is My Mind - Hell Town 1:16