Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:21
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Quibus Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3644
Quibus Hulde
Jos 1vs1 Tactiek JOS
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 44.4
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
van der Kuil met een sublieme pass. van der Zeeuw is nu in balbezit. van der Zeeuw geeft de bal voor. Klungelig pakt Boerrigter de bal. Boerrigter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paulissen is nu in balbezit. Paulissen met een sublieme pass. Blind rent richting de bal. Blind haalt uit met een fantastische trap. Kuperus probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Nell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blind rent richting de bal. Blind passt de bal zonder na te denken. Paulissen rent richting de bal. Paulissen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Paulissen met een snelle inworp. Roelofsen is nu in balbezit. Roelofsen schiet op doel. Ziyech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 1:0

12e minuut.
Meeuwis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boerrigter met een snelle inworp. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind schiet op doel. Kuperus bokst de bal weg. Blind is nu in balbezit. Blind haalt uit met een fantastische trap. Kuperus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quibus - Hulde 1:1

15e minuut.
Inworp. Paulissen met een snelle inworp. Roelofsen rent richting de bal. Roelofsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Paulissen is nu in balbezit. Paulissen passt de bal in één keer door. Blind rent richting de bal. Blind draait met de bal, schiet en ... Kuperus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 1:2

20e minuut.
van der Kuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulissen verovert de bal door een tackle van achteren. Jansen rent richting de bal. Paulissen verovert de bal door een tackle van achteren. Paulissen draait met de bal, schiet en ... Kuperus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Paulissen haalt uit met een fantastische trap. Kuperus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Doeltrap. Kuperus met een harde bal richting middenveld. Boerrigter bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerrigter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boerrigter met een snelle inworp. Blind is nu in balbezit. Blind draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 1:3

31e minuut.
Paulissen onderschept slim de pass. Jansen speelt de bal door. Boerrigter is nu in balbezit. Paulissen onderschept slim de pass. Paulissen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Nell passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boerrigter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blind is nu in balbezit. Blind draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind schiet op doel. Kuperus bokst de bal weg. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Boerrigter rent richting de bal. Ziyech verovert de bal door een tackle van achteren. Ziyech met een sublieme pass. Blind rent richting de bal. Blind haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Paulissen kopt de bal weg. Ziyech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziyech geeft een lange en hoge pass. Paulissen rent richting de bal. Paulissen haalt uit met een fantastische trap. Kuperus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 50%, Hulde 50%.
Quibus - Hulde 1:3

46e minuut.
Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Boerrigter met de inworp. Paulissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulissen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind passt de bal zonder na te denken. Paulissen rent richting de bal. Paulissen haalt uit met een fantastische trap. Kuperus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Boerrigter passt de bal in één keer door. Paulissen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuperus speelt de bal door. Boerrigter rent richting de bal. Boerrigter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziyech met een harde bal richting middenveld. Paulissen is nu in balbezit. Paulissen schiet op doel. Kuperus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 1:4

59e minuut.
Paulissen met een snelle inworp. Roelofsen rent richting de bal. Klungelig pakt Roelofsen de bal. Roelofsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 2:4

63e minuut.
Paulissen draait met de bal, schiet en ... Kuperus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boerrigter bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerrigter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 3:4

66e minuut.
Ziyech geeft een hoge lob. Inworp. Boerrigter met een snelle inworp. Paulissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulissen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 3:5

72e minuut.
Paulissen passt de bal met de wreef. Ziyech met een sublieme pass. Blind rent richting de bal. Blind draait met de bal, schiet en ... Kuperus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Kuperus met een harde bal richting middenveld. Blind rent richting de bal. Blind schiet op doel. Kuperus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blind rent richting de bal. Blind haalt uit met een fantastische trap. Kuperus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 3:6

76e minuut.
Habers speelt de bal door. van der Kuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt van der Kuil de bal. van der Kuil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 4:6

78e minuut.
Boerrigter met een snelle inworp. Paulissen rent richting de bal. Kuperus onderschept slim de pass. Paulissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulissen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Blind speelt de bal door. Inworp. Boerrigter met de inworp. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind haalt uit met een fantastische trap. Kuperus bokst de bal weg.

85e minuut.
Kuperus met een harde bal richting middenveld. Paulissen is nu in balbezit. Paulissen passt de bal zonder na te denken. Blind heeft problemen om de bal te vangen. Blind draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blind is nu in balbezit. Blind draait met de bal, schiet en ... Kuperus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 51%, Hulde 49%.
Quibus - Hulde 4:6