Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Merluchon Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
FC Merluchon Les boufs
442 bofbof Tactiek Live
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
69.8 gemiddelde waardering 42.2
brilliant Schieten solid
outstanding Passen solid
excellent Verdedigen good


16e minuut.
Oponente is nu in balbezit. Oponente geeft de bal voor. Ciubuc geeft een hoge lob. Bratianu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 1:0

18e minuut.
Pilát met een sublieme pass. Sukenik geeft een hoge lob. Sordyl is nu in balbezit. Sordyl geeft de bal voor. Creţu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu passt de bal in één keer door. Ouédec rent richting de bal. Ouédec schiet op doel. Nowak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 2:0

24e minuut.
Duprat rent richting de bal. Duprat geeft een hoge lob. Bratianu rent richting de bal. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Nowak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 3:0

27e minuut.
Ouédec kopt de bal weg. Răcaru rent richting de bal. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu schiet op doel. Nowak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 4:0

29e minuut.
Bratianu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gawor komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Duprat met een sublieme pass. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu passt de bal met de wreef. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bagsik is nu in balbezit. Răcaru onderschept slim de pass. Răcaru passt de bal zonder na te denken. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Butea is nu in balbezit. Răcaru onderschept slim de pass. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru onderschept slim de pass. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 5:0

34e minuut.
Răcaru rent richting de bal. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec geeft een lange en hoge pass. Gawor rent richting de bal. Gawor draait met de bal, schiet en ... Nowak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Oponente kopt de bal weg. Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu geeft een hoge lob. Gawor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ouédec verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru is nu in balbezit. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec schiet op doel. Nowak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu geeft een hoge lob. Gawor kopt de bal weg. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 36%, Les boufs 64%.
FC Merluchon - Les boufs 5:0

51e minuut.
Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu onderschept slim de pass. Cotenescu geeft een hoge lob. Gawor maakt een snoekduik en kopt de bal. Nowak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 6:0

55e minuut.
Inworp. Ciubuc met de inworp. Duprat geeft een hoge lob. Gawor is nu in balbezit. Gawor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 7:0

62e minuut.
Inworp. Ciubuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duprat geeft de bal voor. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Sukenik probeert de bal aan de voet te houden. Duprat rent richting de bal. Duprat passt de bal met de wreef. Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu geeft een hoge lob. Nowak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lebrun. Lebrun krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Pilát speelt de bal door. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc speelt de bal door. Ouédec rent richting de bal. Ouédec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Butea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu geeft een hoge lob. Gawor rent richting de bal. Gawor geeft een hoge lob. Nowak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciubuc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ouédec krijgt zijn hoofd ertegen. Nowak bokst de bal weg. Oponente is nu in balbezit. Ouédec onderschept slim de pass. Ouédec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 8:0

75e minuut.
Ristović geeft een hoge lob. Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu geeft een lange en hoge pass. Gawor rent richting de bal. Gawor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 9:0

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cotenescu neemt de hoekschop. Lebrun heeft problemen om de bal te vangen. Gawor is nu in balbezit. Gawor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 10:0

80e minuut.
Bagsik kopt de bal weg. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec geeft een lange en hoge pass. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 11:0

81e minuut.
Ceará probeert naar een medespeler te passen. Sukenik rent richting de bal. Sukenik passt de bal in één keer door. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţu geeft de bal voor. Zanozin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Sukenik rent richting de bal. Duprat geeft een lange en hoge pass. Ouédec kopt de bal weg. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor draait met de bal, schiet en ... Nowak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 12:0

88e minuut.
Ristović speelt de bal door. Cotenescu speelt de bal door. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les boufs 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 29%, Les boufs 71%.
FC Merluchon - Les boufs 13:0