Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loozaki arka@gdynia
541HD Tactiek 523
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
53.1 gemiddelde waardering 78.7
redelijk Schieten magisch
uitstekend Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Sułowski geeft een hoge lob. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bircan de bal. Bircan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka rent richting de bal. Bircan onderschept slim de pass. Bircan draait met de bal, schiet en ... Echaust probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Niedbalski is nu in balbezit. Kwilecki is nu in balbezit. Bircan is nu in balbezit. Bircan draait met de bal, schiet en ... Echaust werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:1

16e minuut.
Neros passt de bal zonder na te denken. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:2

18e minuut.
Koczy met een sublieme pass. Narkus geeft de bal voor. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan is nu in balbezit. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Echaust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Echaust kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Sułowski passt de bal in één keer door. Kwilecki is nu in balbezit. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan schiet op doel. Echaust maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:3

21e minuut.
Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki speelt de bal door. Bircan is nu in balbezit. Bircan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zelkowski is nu in balbezit. Neros verovert de bal door een tackle van achteren. Neros geeft een lange en hoge pass. Bircan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:4

28e minuut.
Hurduc heeft problemen om de bal te vangen. Hurduc geeft een hoge lob. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Echaust probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:5

32e minuut.
Neros is nu in balbezit. Neros geeft de bal voor. Brzeżański kopt de bal weg. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Echaust bokst de bal weg. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Echaust maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:6

36e minuut.
Sułowski rent richting de bal. Sułowski geeft de bal voor. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel. Echaust probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Narkus probeert naar een medespeler te passen. Neros is nu in balbezit. Neros met een sublieme pass. Bircan rent richting de bal. Bircan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Narkus onderschept slim de pass. Narkus geeft een hoge lob. Brzeżański kopt de bal weg. Bircan is nu in balbezit. Bircan draait met de bal, schiet en ... Echaust probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Wilczek probeert de bal aan de voet te houden. Kwilecki rent richting de bal. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Bircan rent richting de bal. Bircan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Johns onderschept slim de pass. Johns met een sublieme pass. Neros speelt de bal door. Bircan rent richting de bal. Bircan draait met de bal, schiet en ... Echaust bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loozaki 71%, arka@gdynia 29%.
Loozaki - arka@gdynia 0:6

47e minuut.
Neros passt de bal in één keer door. Bircan rent richting de bal. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap. Echaust probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:7

50e minuut.
Narkus verovert de bal door een tackle van achteren. Narkus geeft een lange en hoge pass. Bircan heeft problemen om de bal te vangen. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Echaust werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Suchan probeert naar een medespeler te passen. Hurduc geeft de bal voor. Niedbalski heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Echaust probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Echaust niet meer kan verder spelen. Kronborg komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Suchan geeft een lange en hoge pass. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan is nu in balbezit. Bircan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:8

60e minuut.
Johns geeft de bal voor. Bircan is nu in balbezit. Brzeżański rent richting de bal. Daar is Brzeżański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzeżański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:9

62e minuut.
Fasolka rent richting de bal. Brzeżański verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan is nu in balbezit. Bircan draait met de bal, schiet en ... Kronborg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:10

65e minuut.
Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan geeft een hoge lob. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel. Kronborg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:11

69e minuut.
Brzeżański kopt de bal weg. Kwilecki controleert de bal met de borst. Bircan rent richting de bal. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Kronborg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:12

71e minuut.
Hurduc is nu in balbezit. Hurduc geeft een hoge lob. Kwilecki rent richting de bal. Bircan rent richting de bal. Bircan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap. Kronborg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:13

73e minuut.
Koczy kopt de bal weg. Zelkowski is nu in balbezit. Narkus begaat een overtreding. Narkus krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Dediu onderschept slim de pass. Dediu geeft een lange en hoge pass. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:14

75e minuut.
Niedbalski met een sublieme pass. Klungelig pakt Broniarek de bal. Kwilecki rent richting de bal. Bircan rent richting de bal. Bircan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:15

76e minuut.
Dediu met een sublieme pass. Hurduc heeft problemen om de bal te vangen. Hurduc geeft een lange en hoge pass. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:16

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesio met een sublieme pass. Wilczek geeft een lange en hoge pass. Skrzekowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski met een sublieme pass. Bircan rent richting de bal. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:17

89e minuut.
Hurduc is nu in balbezit. Hurduc geeft een hoge lob. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loozaki - arka@gdynia 0:18

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sułowski met een snelle inworp. Neros is nu in balbezit. Neros geeft een hoge lob. Kwilecki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bircan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hozoc ... Strafschop! Hozoc krijgt een gele kaart. Bircan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bircan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kronborg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loozaki 64%, arka@gdynia 36%.
Loozaki - arka@gdynia 0:18