Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Iwonka Fc Lechia Gdańsk
BOKI Tactiek Winner
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 13
64.5 gemiddelde waardering 62
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


11e minuut.
Irons is nu in balbezit. Otava verovert de bal door een tackle van achteren. Otava geeft de bal voor. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Koliński verovert de bal door een tackle van achteren. Koliński speelt de bal door. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pelak passt de bal in één keer door. Langedal geeft de bal voor. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Băşulescu passt de bal in één keer door. Dias rent richting de bal. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc schiet op doel. Gripe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Fc Lechia Gdańsk 1:0

35e minuut.
Fedeler passt de bal in één keer door. Dəmirli is nu in balbezit. Met opzet legt Stănică zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stănică naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Băşulescu rent richting de bal. Danilović onderschept slim de pass. Boeru speelt de bal door. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. Valencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Boeru probeert naar een medespeler te passen. Otava rent richting de bal. Irons schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Irons moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Irons schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Iwonka 47%, Fc Lechia Gdańsk 53%.
KS Iwonka - Fc Lechia Gdańsk 1:0

50e minuut.
Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Pacholski met de inworp. Boeru geeft de bal voor. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Boeru probeert de bal met de borst te controleren. Danilović rent richting de bal. Danilović geeft de bal voor. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Langedal geeft de bal voor. Okas geeft de bal voor. Habilsoy is nu in balbezit. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Koliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Iwonka - Fc Lechia Gdańsk 1:1

83e minuut.
Langedal verovert de bal door een tackle van achteren. Skrypcik rent richting de bal. Chartier is nu in balbezit. Chartier geeft een hoge lob. Korbély krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Koliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Chartier de bal. Boeru met een sublieme pass. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski geeft de bal voor. Valencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Iwonka 55%, Fc Lechia Gdańsk 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Iwonka - Fc Lechia Gdańsk 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Damjanac rent richting de bal. Damjanac geeft een lange en hoge pass. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli schiet op doel. Valencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Fc Lechia Gdańsk 1:2

93e minuut.
Boeru passt de bal met de wreef. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... Valencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Habilsoy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Fc Lechia Gdańsk 1:3

99e minuut.
Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu onderschept slim de pass. Băşulescu passt de bal met de wreef. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc schiet op doel. Gripe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Iwonka 55%, Fc Lechia Gdańsk 45%.
KS Iwonka - Fc Lechia Gdańsk 1:3

108e minuut.
Pelak rent richting de bal. Boeru verovert de bal door een tackle van achteren. Boeru probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

109e minuut.
Skrypcik probeert de bal aan de voet te houden. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski speelt de bal door. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. Valencia bokst de bal weg.

111e minuut.
Otava kopt de bal weg. Klungelig pakt Chartier de bal. Chartier passt de bal zonder na te denken. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Iwonka 57%, Fc Lechia Gdańsk 43%.
KS Iwonka - Fc Lechia Gdańsk 1:3