Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIPery Gesiek LZS
koleBka Tactiek próba
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


12e minuut.
Matłaszek met een sublieme pass. Karadağ is nu in balbezit. Apreotesei begaat een overtreding. Karadağ raakt geblesseerd tijdens het duel. Karadağ komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nobel passt de bal met de wreef. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski passt de bal in één keer door. Orte rent richting de bal. Orte haalt uit met een fantastische trap. Barangsano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Orama verovert de bal door een tackle van achteren. Orama geeft een lange en hoge pass. Karadağ kopt de bal weg. Binasco kan de bal niet met de borst controleren. Boruciński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matłaszek met een snelle inworp. Kotla bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ onderschept slim de pass. Karadağ schiet op doel. Anyż bokst de bal weg.

25e minuut.
Orama geeft een hoge lob. Nobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco onderschept slim de pass. Binasco controleert de bal met de borst. Binasco haalt uit met een fantastische trap. Anyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco haalt uit met een fantastische trap. Anyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada probeert naar een medespeler te passen. Sudrawski met een sublieme pass. Karadağ rent richting de bal. Karadağ schiet op doel. Anyż bokst de bal weg.

31e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski geeft de bal voor. Romić maakt een snoekduik en kopt de bal. Barangsano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Orama de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - Gesiek LZS 1:0

36e minuut.
Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski passt de bal met de wreef. Spada heeft problemen om de bal te vangen. Binasco rent richting de bal. Binasco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIPery 42%, Gesiek LZS 58%.
WIPery - Gesiek LZS 1:0

51e minuut.
Nobel verovert de bal door een tackle van achteren. Spada speelt de bal door. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco draait met de bal, schiet en ... Anyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIPery - Gesiek LZS 1:1

55e minuut.
Boruciński met een sublieme pass. Taillandier bereikt de bal nog maar net als eerste. Orte verovert de bal door een tackle van achteren. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Widerski is nu in balbezit. Widerski met een sublieme pass. Romić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romić draait met de bal, schiet en ... Barangsano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Balkan kopt de bal weg. Romić is nu in balbezit. Orama geeft de bal voor. Binasco rent richting de bal. Binasco haalt uit met een fantastische trap. Anyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matłaszek probeert naar een medespeler te passen. Karadağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ schiet op doel. Anyż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - Gesiek LZS 1:2

78e minuut.
Widerski is nu in balbezit. Sudrawski onderschept slim de pass. Sudrawski speelt de bal door. Karadağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ draait met de bal, schiet en ... Anyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Misiak speelt de bal door. Moss rent richting de bal. Karadağ onderschept slim de pass. Karadağ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIPery 49%, Gesiek LZS 51%.
WIPery - Gesiek LZS 1:2