Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan STG Lwy Ząbki
Nowa Tactiek na A klasowców
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.8 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten solid
formidable Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Fuscão is nu in balbezit. Poljaković verovert de bal door een tackle van achteren. Butacu onderschept slim de pass. Butacu haalt uit met een fantastische trap. Dodds probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Téllez met een sublieme pass. Bunea is nu in balbezit. Bunea speelt de bal door. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão draait met de bal, schiet en ... Dodds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Lwy Ząbki 1:0

12e minuut.
Pozuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moraru krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Butacu passt de bal met de wreef. Cárcamo speelt de bal door. Dobski is nu in balbezit. Dobski draait met de bal, schiet en ... Dodds probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Lwy Ząbki 2:0

25e minuut.
Mottini speelt de bal door. Kuśmienny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reguła. Reguła krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bunea passt de bal in één keer door. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão speelt de bal door. Dobski rent richting de bal. Dobski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Öncel verovert de bal door een tackle van achteren. Baxşıyev rent richting de bal. Öncel rent richting de bal. Öncel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Mottini probeert naar een medespeler te passen. Kverić geeft de bal voor. Bârlea is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cárcamo zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobski is nu in balbezit. Dobski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Lwy Ząbki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan STG 38%, Lwy Ząbki 62%.
Milan STG - Lwy Ząbki 3:0

47e minuut.
Inworp. Trivunović met de inworp. Guzmán is nu in balbezit. Öncel verovert de bal door een tackle van achteren. Öncel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo onderschept slim de pass. Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Bunea rent richting de bal. Bunea geeft een hoge lob. Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Lwy Ząbki 4:0

54e minuut.
Poljaković onderschept slim de pass. Poljaković geeft een lange en hoge pass. Baxşıyev kopt de bal weg. Öncel is nu in balbezit. Öncel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kverić rent richting de bal. Kverić passt de bal met de wreef. Daar is Cárcamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárcamo geeft de bal voor. Dobski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dodds bokst de bal weg.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bunea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poljaković heeft problemen om de bal te vangen. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão schiet op doel. Dodds bokst de bal weg. Savaresse rent richting de bal. Dobski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Lwy Ząbki 5:0

69e minuut.
Baxşıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mottini probeert naar een medespeler te passen. Baxşıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxşıyev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Spirin komt het veld opgelopen. Skórzewski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Spirin passt de bal zonder na te denken. Daar is Butacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butacu speelt de bal door. Skórzewski rent richting de bal. Skórzewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Lwy Ząbki 6:0

75e minuut.
Pozuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozuelo passt de bal zonder na te denken. Baxşıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxşıyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Lwy Ząbki 6:1

77e minuut.
Bunea passt de bal zonder na te denken. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu passt de bal in één keer door. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Trivunović is nu in balbezit. Trivunović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bunea de bal. Bunea geeft een lange en hoge pass. Skórzewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dodds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poljaković kopt de bal weg. Butacu met een sublieme pass. Skórzewski rent richting de bal. Skórzewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Lwy Ząbki 7:1

87e minuut.
Butacu speelt de bal door. Skórzewski rent richting de bal. Poljaković rent richting de bal. Skórzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Skórzewski draait met de bal, schiet en ... Dodds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan STG 51%, Lwy Ząbki 49%.
Milan STG - Lwy Ząbki 7:1